fbpx

Impulssi filosofia

Impulssi filosofia näkyy ja tuntuu palveluissamme. Se välittyy asiakkaillemme sisällöntuotannossamme ja valmennushankkeissamme.

Tutustu ajatusmaailmamme ja mikäli tunnet vetoa samoihin arvoihin ja toimintatapoihin, niin tervetuloa mukaan matkalle!

IMPULSSI valmennusfilosofia

Hyvä elämä koostuu kuormituksen ja levon tasapainosta. Vitaliteetti (energisyys ja elinvoimaisuus) onkin jaksamisen, aikaansaamisen ja onnellisuuden perusta. Impulssi -filosofia perustuu kokonaiskuormituksen hallintaan sekä voimavarojen fiksuun säätelemiseen. Sen ytimenä on itsensä perusteellinen tunteminen ja hyvät itsensä johtamistaidot.

impulssi-valmennnusfilosofia-web

 

Kestävä muutos perustuu itselle tärkeimpien arvojen sekä innostuksen ja intohimojen kohteiden, mutta myös riittävien voimavarojen varaan. Ensin on varmistettava energian riittävyys (uni ja ravitsemus), ennen kun voidaan keskittyä sen kuluttamiseen (aktiivisuus ja liikunta) esimerkiksi tavoitteellisella kuntoliikunnalla.

Kuormitusta ei myöskään kannata kerryttää kuormituksen ja stressiä stressin päälle, vaan keholle ja mielelle kannattaa tarjoilla sen hetkisiin voimavaroihin peilattuna joko elvyttäviä ja palauttavia tai ylikuormittavia ja kehittäviä impulsseja.

Impulssi -filosofia antaa tarjoaa sinulle työkalut, joiden avulla kykenet helposti ja nopeasti arvioimaan kulloisiakin voimavarojasi sekä valitsemaan fiksuimmat (optimi, medium, minimi) impulssit vitaliteettisi, hyvinvointisi ja suorituskykysi kehittämiseksi.

impulssin alku

15 vuotta sitten perustin Trainer4Youn. Halu vaikuttaa positiivisesti ihmisten hyvinvointiin sekä kouluttaa ammattilaisia unelmaduuniin liikunnan ja personal trainingin pariin antoivat tarkoituksen sekä suunnan 15 vuoden seikkailulle.

Trainer4You kasvoikin vuosien saatossa yhdeksi Euroopan suurimmista personal training ja hyvinvointialan asiantuntija- ja koulutusyritykseksi. 

Yrityksen kasvun myötä halusin löytää yhtiölle uuden isännän, jolla olisi leveämmät hartiat tarinan, kasvun ja kehityksen jatkamiseksi.

Kun vuonna 2019 Trainer4Youlle löytyi uusi isäntä Erimover Oysta, tunsin samanaikaisesti syvää kiitollisuutta ja musertavaa haikeutta luopumista kohtaan. Luulin yrityskaupan johtavan siihen, että villi luonteeni rauhoittuu ja asetun aloilleni. 

Toisin kuitenkin kävi. Levottomuuteni lisääntyi siinä määrin nopeasti, etten nähnyt muita vaihtoehtoja, kuin aloittaa uuden luomisen yrittäjän roolissa. 

Liikunta- ja hyvinvointiala ei ole vielä lähestulkoonkaan sillä mallilla, johon sen aion omalla vahtivuorollani viedä. Nyt on nostettava tasoa, joka puolella! Impulssin tarina alkaa nyt.

Jätä yhteydenottopyyntö