Impulssi Työkirja

Share on linkedin
Share on linkedin

Ystävä,

Olet saattanut kokeilla elämäsi aikana monenlaisia kuureja, dieettejä, treeniohjelmia ja elämäntapamuutosprojekteja. Onko tämä taas yksi sellainen? Edellyttääkö tämän valmennusfilosofian noudattaminen sinulta ylettömästi sitoutumista, itsekuria ja tahdonvoimaa? Onko edessäsi taas muutamien viikkojen kurimus, jonka jälkeen voit palata jälleen vanhoihin tapoihisi?

Vastaus on ei, ei ja ei. Nyt ei nimittäin tavoitella pikavoittoja hyvinvoinnin, onnellisuuden ja elämänlaadun kustannuksella. Nyt sovitetaan hyvinvointiasi lisäävät ponnistukset muuhun elämääsi, eikä toisin päin.

Dieettien, kuurien ja treeniohjelmien ongelmana on poikkeuksetta aina se, että ne ottavat rengin sijaan isännän aseman. Ne ovat jäykkiä ja joustamattomia, jolloin elämän on taivuttava niiden edessä. Toimiakseen homman täytyy kuitenkin toteutua niin, että ohjelma joustaa elämän ehdoilla. Silloin kun olet jo muutenkin kuormittunut ja väsynyt, on ohjelman oltava armollinen sekä lempeä. Silloin taas, kun virtaa ja voimia riittää, voivat ohjelmankin vaatimukset olla korkeammat.

Impulssi –valmennus opettaa sinut hallitsemaan kokonaiskuormitustasi sekä säätelemään voimavarojasi. Näiden oivallusten avulla voit ottaa itse oman hyvinvointisi ohjakset käsiisi, löytää tasapainon kuormituksen ja palautumisen välille sekä kasvaa oman hyvinvointisi parhaaksi asiantuntijaksi.

Rutistuksin ja punnerruksin,

Riku Aalto

Olen kiteyttänyt Impulssi Työkirjaan opit ja hoksaukset, joiden sisäistäminen kesti minulla 25 vuotta.

Kiteytykseni hyvinvoinnin johtamisesta, voimavarojen ja palautumisen sekä fyysisen kapasiteetin parantamisesta luet 25 minuutissa. 

Jatka siis työkirjan parissa kirjautumalla sisään seuraavalta sivulta.