valmennukset

Impulssi -valmennukset tähtäävät osallistujiensa voimavarojen lisäämiseen, joko niitä palauttavasti elvyttämällä tai fyysistä sekä henkistä kapasiteettia lisäämällä. 

Impulssin blogista löydät ajankohtaiset liikunta- ja hyvinvointialan artikkelit, referenssit ja palveluiden esittelyt

Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntija esittely

Riku Aalto

PERUSTAJA
Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Aalto on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla.

Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Aalto on myös suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja sekä innovatiivinen yrittäjä: Hänen tuotteistamiaan hyvinvointipalveluja on myyty tähän mennessä jo yli 20 miljoonalla eurolla.

Riku on toiminut vuosien saatossa lukuisten kuntoilijoiden, yritysten sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa performance coachin roolissa e-urheilun/ CS:CO:n hallitsevaa Suomen mestarijoukkuetta SJ Gamingia sekä fysiikkavalmentajan roolissa Voimanoston miesten (alle 74 kg sarjan) Suomen mestaria, poikaansa Eetu Aaltoa.

Asiantuntija esittely

Eetu Aalto

Valmentaja, sisällöntuottaja
Eetu Aalto on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, personal trainer sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja. Hän on hallitseva miesten Suomen mestari voimanoston alle 74 -kiloisten sarjassa ja omaa nuorten Suomen ennätykset yhteistuloksessa (635 kg) sekä maastavedossa (267,5 kg).

Eetu on erikoistunut suorituskykyään kehittävien kuntoilijoiden, yritysasiakkaiden sekä urheilijoiden valmentamiseen. Hänen valmennuksessaan on parhaillaan muun muassa jalkakyykyn Euroopan ennätysnainen, voimanoston EM3 (naiset/+50v) sekä 12 NHL- ja KHL –ammattilaisen muodostama kesävalmennusryhmä, yhdessä Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakolan kanssa. Eetu on kirjoittanut tavoitteellisesta treenaamisesta kaksi Fitra Oy:n kustantamaa kirjaa: 100 vinkkiä kuntosaliharjoitteluun sekä Treenaajan harjoituskirjan.​