Impulssi valmennukset

Impulssi -valmennukset tähtäävät osallistujiensa voimavarojen lisäämiseen, joko niitä palauttavasti elvyttämällä tai fyysistä sekä henkistä kapasiteettia lisäämällä. Valmennukset voidaan jakaa kahteen kategoriaan, jotka ovat: Terveys & toimintakyky sekä Kunto & suorituskyky.  

Terveys ja toimintakyky

Terveys ja toimintakyky valmennuksemme auttavat sinua kohentamaan terveyttäsi, toimintakykyäsi, energisyyttäsi, elinvoimaisuuttasi sekä onnellisuuttasi.

Impulssi valmennus

Impulssi -valmennus auttaa Sinua hallitsemaan kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi fiksusti niin, että energisyytesi, elinvoimaisuutesi ja onnellisuutesi lisääntyvät kilvan kohenevan kunnon sekä suorituskyvyn kanssa.

Kunto ja suorituskyky

Kunto ja suorituskyky valmennuksemme auttavat sinua optimoimaan fyysisen ja henkisen suorituskykysi. Lähtökohtana valmennuksillemme on kuitenkin aina terveyden ja hyvän elämän edellytysten parantaminen. Meillä ei väännetä no pain no gain -asenteella, vaan jokainen toisto sekä askel ratkaisevat.

Enkat uusiksi: kyykky

Enkat uusiksi: Kyykky -valmennus yhdistää maailman parhaan voimaharjoittelututkimustiedon ja käytännön oivallukset, joiden avulla Eetu on saavuttanut muutamassa vuodessa kansallisen ja kansainvälisen kärjen voimanostossa.

Saat siis maailman luokan oppia oman jalkakyykkytuloksesi parantamiseksi!

Enkat uusiksi: Maastaveto

Enkat uusiksi: Maastaveto -valmennus opettaa sinulle paitsi eri maastavetoennätykset mahdollistavat suoritustekniikat, myös tuloksekkaan voimanhankinnan ohjelmointimallit sekä parhaat treenimenetelmät voimakkaiden pakaroiden, reisien sekä keskivartalon harjoittamiseen.

Enkat uusiksi: Leuanveto

Leuanveto on ylävartalon vetävien lihasten kuningasliike! Enkat uusiksi: Leuanvato -valmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa parantaa leuanvedon toisto- tai maksimivoimatulostaan ammattimaisen valmennuksen opeilla.

AsiantuntijOIDEN esittely

Riku Aalto

PERUSTAJA
Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Aalto on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla.

Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Aalto on myös suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja sekä innovatiivinen yrittäjä: Hänen tuotteistamiaan hyvinvointipalveluja on myyty tähän mennessä jo yli 20 miljoonalla eurolla.

Riku on toiminut vuosien saatossa lukuisten kuntoilijoiden, yritysten sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa performance coachin roolissa e-urheilun/ CS:CO:n hallitsevaa Suomen mestarijoukkuetta SJ Gamingia sekä fysiikkavalmentajan roolissa Voimanoston miesten (alle 74 kg sarjan) Suomen mestaria, poikaansa Eetu Aaltoa.

Eetu Aalto

VALMENTAJA, SISÄLLÖNTUOTTAJA
Eetu Aalto on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, personal trainer sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja. Hän on hallitseva miesten Suomen mestari voimanoston alle 74 -kiloisten sarjassa ja omaa nuorten Suomen ennätykset yhteistuloksessa (635 kg) sekä maastavedossa (267,5 kg).

Eetu on erikoistunut suorituskykyään kehittävien kuntoilijoiden, yritysasiakkaiden sekä urheilijoiden valmentamiseen. Hänen valmennuksessaan on parhaillaan muun muassa jalkakyykyn Euroopan ennätysnainen, voimanoston EM3 (naiset/+50v) sekä 12 NHL- ja KHL –ammattilaisen muodostama kesävalmennusryhmä, yhdessä Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakolan kanssa. Eetu on kirjoittanut tavoitteellisesta treenaamisesta kaksi Fitra Oy:n kustantamaa kirjaa: 100 vinkkiä kuntosaliharjoitteluun sekä Treenaajan harjoituskirjan.​