fbpx

Asiakkaitamme

Onnistumisemme mittari on asiakkaamme menestyminen!

5/5
Riku Aalto on toiminut jo yli 20-vuoden ajan valmennuksen asiantuntijana Suomessa. Häntä voi hyvin kutsua ammattimaisen valmennuksen uranuurtajaksi Suomessa. Rikun kuunteleva, palvelualtis ja nöyrä asenne on tehnyt yhteistyöstämme äärettömän helppoa.
Mikko Mustala
Toimitusjohtaja, Pihlajalinna liikuntakeskukset Oy
5/5
Rikun hyväntuulinen asenne tarttuu jo ensi metreiltä asti. Timantin kova ammattitaito tulee esille, kun puhe siirtyy tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen - positiivista ilmapiiriä unohtamatta. Luova ajattelutapa on tehnyt Rikusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijan, joka hakee vertaistaan koko Suomessa. Suositus on enemmän kuin vahva, se on täyden luottamuksen arvoinen yhteistyö – aina.
Lassi Katajarinne
Perustaja, Wellness Group Finland
5/5
Ammattilaisena ensimmäisenä tulee mieleen monipuolisuus ja innovatiivisuus. Positiivisena asioiden ratkaisijana mies on vertaansa vailla. Olen usein saanut ihmetellä noita yhteen nivoituneita kykyjä hahmottaa tilanne kokonaisvaltaisesti ja samalla erittäin nopeasti. Ihmisenä Riku on suoraselkäinen ja epäitsekäs. Olen saanut kunnian olla siinä arvomaailmassa mukana - siinä kasvaa väkisinkin mukana. Miehestä jää hyvä olo.
Samppa Jaakola
Fysiikkavalmentaja, Oulun Kärpät
5/5
Olen tuntenut Riku Aallon reilun parikymmentä vuotta ja hän on mielestäni vähintäänkin Suomen mestari hyvinvointiliiketoiminnan tuotteistamisessa. Rikulla on käsittämätön kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja luoda sen pohjalta kannattavan liiketoiminnan mahdollistavia konsepteja.
Janne Mustonen
Perustaja, Hyvinvointikoulu GROUP Oy