Impulssi koulutukset

Hyvinvointipalveluiden tuotteistamiskoulutuksemme tähtäävät asiakkaidemme konseptointiosaamisen kehittämiseen.

Tuotteista Tykimmin - Hyvinvointipalveluiden konseptointikoulu

Hyvinvointipalveluista ennustetaan merkittävää kansantaloudellista ja –terveydellistä tukijalkaa lähitulevaisuudessa. Ennustus jää kuitenkin toteutumatta, mikäli palveluita ei osata tuotteistaa kullekin kohderyhmälle houkutteleviksi, vaikuttaviksi sekä pitkään asiakassuhteeseen sitouttaviksi konsepteiksi.

Tuotteista tykimmin -verkkokoulutus vastaa tuotteistamisen haasteisiin ja tarjoaa ”tuhannen taalan maalipaikat” myös markkinoinnille ja myynnille. Usein liiketoiminnan kehittymisen ongelmana ei olekaan myyjien tai asiantuntijoiden vajavaiset myyntitaidot, vaan myytävän tuotteen vaikeasti ymmärrettävä esitysmuoto ja huono ymmärrettävyys.

Tuotteista tykimmin -koulutus lisää osallistujiensa tuotteistamisosaamista, auttaa lisäämään tuotteiden vaikuttavuutta ja asiakaspitoa sekä -tyytyväisyyttä, parantaa tuotteiden katetta ja tehostaa yrityksen liiketoimintaa sekä pidemmällä aikajänteellä parantaa toiminnan kannattavuutta ja yrittäjän varallisuutta.

Hyvinnoinnista liiketoimintaa (oikeaa)

Lupaan, että omaksumalla koulutuksen opit ja oivallukset kykenet parantamaan yrityksesi arvoa, liikevaihtoa ja kannattavuutta. Parannat asiakastyytyväisyyttä ja palveluiden vaikuttavuutta kun kykenet keskittymään paremmin vuorovaikutukseen asiakkaidesi kanssa. Koulutuksesta saat eväät palvelutuotteidesi monistettavuuden ja kannattavuuden parantamiseen, jonka myötä parannat bisnestäsi sekä teet suurempaa liikevaihtoa ja parempaa kannattavuutta vähemmällä työllä.  Voit työskennellä keskittyneemmin, saat lisää vapaa-aikaa ja nautit työstäsi ja elämästäsi enemmän. 

Toteutus ja hinta

Koulutus koostuu verkko-opinnoista (videoluennot ja kirjallinen materiaali), toiminnallisista mikrotehtävistä, tuotteistamishankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta, markkinointivideon/ pitchaus -videon rakentamisesta sekä henkilökohtaisesta puhelinsparrauksesta (30 min) kouluttajan kanssa.

Koulutuksen normaalihinta on 349 € (sis. alv 24%). Saat sen vuoden loppuun saakka riemukkaaseen tutustumishintaan 295 € (sis. alv 24%).

Koulutus julkaistaan 11/2020.

10 syytä osallistua tähän koulutukseen:

  1. Saat lisää osaamista ja työkaluja tuotteistamiseen
  2. Helpotat asiakasta ostamaan
  3. Helpotat myyntiä
  4. Parannat tuotteiden katetta
  5. Parannat asiakaskokemusta ja –tyytyväisyyttä
  6. Parannat asiakaspitoa eli asiakkuuksien kestoa
  7. Vähennät yrityksesi henkilöityneisyyttä
  8. Lisäät yrityksesi arvoa ja kannattavuutta
  9. Vähennät työmäärääsi
  10. Hankit itsellesi enemmän vapaa-aikaa

Kouluttajan esittely

Riku aalto

Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Riku on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja -opinnoilla.

Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Aalto on myös suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja sekä innovatiivinen yrittäjä: Hänen tuotteistamiaan hyvinvointipalveluja on myyty jo yli 20 miljoonalla eurolla.

Riku on toiminut vuosien saatossa lukuisten kuntoilijoiden, yritysten sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa performance coachin roolissa e-urheilun/ CS:GO:n hallitsevaa Suomen mestarijoukkuetta SJ Gamingia sekä fysiikkavalmentajan roolissa voimanoston miesten (alle 74 kg sarjan) Suomen mestaria, poikaansa Eetu Aaltoa.

Riku Aalto
Impulssi Valmennus Oy, perustaja

Ota yhteyttä

Kysy lisää koulutuksesta tai tilaa Riku paikan päälle! Kaipaisiko yrityksenne innostavaa tuotteistamistyöpajaa tai onko yhteisöllänne tarve räätälöidylle live-koulutukselle? Ota yhteyttä ja laitetaan asiat järjestymään!