Nopea vastaus:

info@impulssi.fi

Whatsapp:

050 3024 324

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Impulssi Valmennus Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 21.03.2020.

 Viimeisin muutos 3.3.2021.

1.Rekisterinpitäjä 

Impulssi Valmennus Oy, Kympinkatu 3c 40320 Jyväskylä

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Teemu Karjaluoto
teemu.karjaluoto@impulssi.fi
+358503024324

3. Rekisterin nimi

Impulssi Valmennus Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4.Henkilötietojen käsittely

4.1 Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Yritys

4.2. Mistä keräämme henkilötietoja?

Henkilötiedot saamme pääasiassa verkkosivustomme kautta yhteydenottolomakkeella tai muun asioinnin ja yhteydenpidon yhteydessä.

4.3. Mihin tarkoituksiin tietoja keräämme?

Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • Asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito sekä Palvelun tuottamiseen liittyvään viestintään.
  • Verkkosivuston kautta saapuvien yhteydenottojen käsittelyyn ja uutiskirjetilauksiin vastaamiseen.

4.4. Kuka henkilötietoja käsittelee ja kenelle tietoja luovutetaan?

Tietoja ei luovuteta mihinkään tarkoituksiin Impulssi Valmennus Oy:n ulkopuolelle.

4.5. Kauanko tietoja säilytetään?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kuin se on tarpeellista tai kuin sopimus tai laki vaatii.

4.6. Tietoturva 

Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän työntekijöillä ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy sähköisen rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Manuaalisessa aineistoa ei ole.

5. Miten henkilötietojen käsittelyyn voi vaikuttaa?

5.1 Henkilöllä on oikeus milloin tahansa kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen.

Henkilö voi tehdä kiellon ilmoittamalla siitä sähköpostilla info@impulssi.fi tai ilmoittamalla kiellosta postitse osoitteeseen:

Impulssi Valmennus Oy
Tietosuojavastaava
Tukkireentie 33
90420 Oulu

Sähköisestä suoramarkkinointiviestistä on mahdollista kieltäytyä suoraan viestin alaosasta löytyvän linkin kautta.

5.2 Tarkastusoikeus

Henkilöllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot henkilörekisteristä. Henkilön on ilmoitettava itsestään tietojen etsimiseksi ja toimittamiseksi tarpeellisettiedot. Tällaisia ovat esimerkiksi nimi ja osoite. Henkilö voi tehdä tarkastuspyynnön toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun tarkastuspyynnön osoitteeseen:

Impulssi Valmennus Oy
Tietosuojavastaava
Tukkireentie 33
90420 Oulu

tai sähköisesti osoitteeseen info@impulssi.fi

5.3 Korjausoikeus 

Henkilöllä on oikeus vaatia oikaistavaksi tai täydennettäväksi rekisterissä oleva käsittelyn kannalta virheellinen tai puutteellinen henkilötieto. Tietojen tulee koskea korjausvaatimuksen esittäjää itseään. Korjausvaatimuksen voi tehdä lähettämällä yksilöity pyyntö tai lisäselvitys kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen

Impulssi Valmennus Oy
Tietosuojavastaava
Tukkireentie 33
90420 Oulu

tai sähköisesti osoitteeseen info@impulssi.fi

5.4 Tietojen poisto

Asiakas voi tehdä tietojen poistopyynnön joko henkilökohtaisesti toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun poistopyynnön osoitteeseen:

Impulssi Valmennus Oy
Tietosuojavastaava
Tukkireentie 33
90420 Oulu

tai sähköisesti osoitteeseen info@impulssi.fi

Pyynnöstä tulee ilmetä ainakin henkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä se, mitä tietoja asiakas haluaa poistettavaksi.

Vastaamme yhteydenottoihin nopeasti.