Motivaatiovalmentaja -koulutus

UUSI koulutusohjelma sinulle, joka haluat olla psykologisesti taitava valmentaja!

Motivaatiovalmentaja -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia motivaation, tavoitteenasettelun sekä mielen taitojen ammattilaisena.  Opi ymmärtämään valmennuksen psyykkisiä tekijöitä!

Syksyn ´23 aloituskampanja

Lataa sähköpostiisi 100 euron koulutusetu

Tervetuloa motivaation ja tavoitteiden maailmaan

Koulutusohjelman kouluttajana toimii Lasse Seppänen. Lasse on psyykkisen valmennuksen kouluttaja, kognitiivinen lyhytterapeutti, ammattivalmentaja sekä tietokirjailija.

Tutustu Lasseen lisää →

Olen vakuuttunut, että Motivaatiovalmentaja -koulutuksesta hyötyy asiakkaasi lisäksi myös Sinä itse. Kaikki työkalut ja teoriat, jotka saat koulutuksessa, ovat myös henkilökohtaisessa käytössäsi. Olen myös yrittäjä ja tuloni ovat riippuvaisia tuloksista. Siksi työskentelen vain niiden metodien avulla, jotka todella tuottavat tuloksia sekä asiakkailleni että itselleni.

Haluan vielä muistuttaa, että koulutuksen myötä sinusta ei tule terapeuttia, mutta Sinusta tulee mielen taidoilla varustettu huippuvalmentaja.

Koulutusterveisin

Lasse

Mitä opit motivaatiovalmentaja -koulutuksessa?

Koulutuksesta saat varmuutta toimia tilanteissa, joissa asiakastasi vaivaa motivaation puute, liian kovat odotukset kehittymisestä, pelko epäonnistumisesta tai taitovaje ylittää itsenäisesti psykologisia esteitä.

Moni valmentaja haluaa tehdä itsestään tarpeettoman. Se on valitettavasti mahdotonta, jos valmentaja ei osaa opettaa asiakkaalle itsensä johtamisen, itsensä motivoinnin sekä itsesäätelyn taitoja, joilla muutosta ylläpidetään. Nämä taidot opit Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa.

Impulssi Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa opit ymmärtämään, miksi ihminen toimii omien tavoitteiden osalta ajoittain hyvin epäjohdonmukaisesti ja irrationaalisella tavalla, miksi sitoutuminen tavoitteisiin katoaa itsekurin loputtua ja miksi tärkeätkin tavoitteet voivat karata käsistä.

Koulutus on suunnattu Sinulle, joka et haluat valmentaa vain kehoa, vaan sekä kehoa että mieltä. Haluat myös tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, lisätä itseluottamusta, sisäistä motivaatiota sekä syitä suositella Sinua valmentajana kaikille ystävilleen.

Opit koulutuksessa muun muassa:

✅ Ymmärtämään käyttäytymisen taustalla olevia kriittisiä psykologisia tekijöitä ja hyödyntämään niitä muutostyökaluina. Opit olemaan entistä rohkeampi sekä taitavampi haastavissa asiakastilanteissa.

✅ Lisäämään asiakkaasi itseluottamusta sekä auttamaan asiakastasi myös silloin, kun asiakkaasi motivaatio on nollissa.

✅ Ymmärtämään, kuinka mieli toimii ja kuinka vahvistaa mielen taitoja samalla tavoin kuin lihaksia salilla.

Lisäksi opit:

✅ Ymmärtämään, että sillä mitä sanot, ei ole niin paljon merkitystä kuin sillä, mitä asiakkaasi kuulee sekä tunnistamaan, milloin oma toimintasi valmentajana on asiakkaasi kehityksen sekä muutoksen este.

✅ Saat varmuutta toimia aiemmin turhauttavalta tuntuvissa tilanteissa, kuten sitoutumis- ja motivaatiohaasteiden kanssa. Asiakkaasi saat valmennuksessasi jatkossa enemmän sitä mitä tarvitsee, ei pelkästään sitä, mitä haluaa.

✅ Olet valmis ottamaan asiakkaaksesi henkilöitä, joita et ole aiemmin osannut palvella.

 
 

Kenelle koulutus on suunnattu?

Kun haluat lisää työkaluja asiakkaan motivaation parantamiseen, kasvattaa asiakkaan sitoutumista valmennukseen tai kun ylipäätään haluat oppia valmentamaan kokonaisvaltaisemmin, on tämä koulutus tehty sinulle.

Olitpa personal trainer, elintapaneuvoja, valmentaja, liikunnanohjaaja, fysioterapeutti tai life coach, saat koulutuksesta kattavasti lisää työkaluja vuorovaikutukseen ja asiakkaan kanssa toimimiseen.

Koulutus ei tee sinusta terapeuttia, mutta antaa sinulle takuulla toimivat työskentelymallit asiakkaan motivaation ja kehittymisen tukemiseen!

Tärkeintä on, että Sinulla on palava halu oppia uutta ja saada konkreettisia keinoja tuloksekkaaseen motivoimiseen.

Kouluttaja Lasse Seppänen kertoo videolla koulutuksen sisällöstä

lasse-esittely-video

Näin sinusta tulee Motivaatiovalmentaja

 1. Ilmoittaudu koulutukseen.
 2. Saat koulutuksen starttimateriaalin opiskeltavaksi heti ilmoittautumisen jälkeen.
 3. Kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua saat videoidun orientoitumismateriaalin.
 4. Ota osaa koulutuspäiviin, toteuta oppimistehtävät ja vie läpi harjoitusasiakkuusprosessi. Saat ennen jokaista koulutuspäivää videoidun ennakkomateriaalin, jossa opetetaan tulevan lähijakson teoriaosuus (ja joka viedään opiskelupäivänä käytäntöön).
 5. Onneksi olkoon, olet valmis nostamaan valmennustyösi seuraavalle tasolle ja asiakkaat odottavat valmennukseesi pääsyä!

Näin koulutus etenee

Koulutus toteutetaan täysin verkon välityksellä ja siihen sisältyy muun muassa:

 • 6 opiskelujaksoa (luentotallenteet)
 • 6 verkkotapaamista opiskelujaksojen välillä (75 min)
 • 2 workshop päivää verkossa, joissa syvennetään opiskeltuja asioita (päivien sisältö muodostuu ryhmän tarpeiden mukaan)
 • Oppimistehtävät 
 • Laajan, tuhansissa asiakastapaamisissa testatun työskentelymateriaalin
 •  Kun lähdet nyt mukaan, saat BONUS -materiaalina pdf -muotoisen Motivaatiovalmentajan käsikirjan. Saat työkirjasta valmiin työskentelymallin sekä selkeät ohjeet yksittäisille valmennustapaamisille.

Koulutuspäivät ovat käytännönläheisiä ja niissä keskitytään konkreettiseen valmennustyöhön pelkän luennoinnin sijaan. Koulutuspäivissä opit hyödyntämään Motivaatiovalmentajan materiaalia ja viemään sen käytäntöön välittömästi asiakastyössä.

 

Koulutuspäivät etenevät loogisesti ja niiden pääteemat ovat seuraavat:

1. jakso

Motivaatiovalmentamisen perusteet ja itsetuntemus

 • Miten saada asiakas heti sitoutumaan valmennukseen?
 • Miten lähteä tuloksekkaasti liikkeelle?
 • Loogiset tasot
 • Itsetuntemuksen kehittäminen

2. jakso

Arvot ja tavoitteet motivaation lähteenä
• Arvotyöskentely
• Tavoitteiden asettaminen
• Motivaation ylläpitämisen kivijalat

3. jakso

Psykologisten esteiden kohtaaminen ja niiden kanssa työskentely
• Tunne-esteet
• Mielen kontrollin heikentäminen
• Tunnetyöskentely

4. jakso

Tunnetaitojen sekä tunne-esteiden käsittely
 • Tunne-esteiden tunnistaminen
 • Hyväksynnän harjoittaminen
 • Epämiellyttävien sekä vaikeiden tunteiden sekä tilanteiden kohtaaminen

5. jakso

Itseluottamuksen ja aikaansaamisen vahvistaminen
• Itseluottamuksen vahvistaminen
• Psykologisen pääoman lisääminen
• Toimeenpanokyvykkyyden (volitio) lisääminen

6. jakso

Itsemyötätunnon sekä läsnäolon vahvistaminen
• Itsekriittisyyden sekä vaativuuden vähentäminen
• Itsemyötätunnon vahvistaminen
• Läsnäolotaitojen vahvistaminen

Suuntaa huomio olennaiseen

Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa opit ymmärtämään, että sillä mitä sanot, ei ole niin paljon merkitystä kuin sillä, mitä asiakkaasi kuulee.

Poista kehityksen esteet

Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa opit tunnistamaan, milloin oma toimintasi valmentajana on asiakkaasi kehityksen sekä muutoksen este.

Kehity valmentajana

Koulutuksesta saat varmuutta toimia tilanteissa, joissa asiakastasi vaivaa motivaation puute, liian kovat odotukset kehittymisestä, pelko epäonnistumisesta tai taitovaje ylittää itsenäisesti psykologisia esteitä.

Motivaatiovalmentaja -koulutuksen hinta: 699,00 € sis. alv 24%.

Maksuehdot: Verkkopankkimaksu, laskutus 1-3 erässä koulutuksen aikana tai maksu Svea -osamaksusopimuksella.

Hinta sisältää:

 • 6 opiskelujaksoa (luentotallenteet)
 • 6 verkkotapaamista opiskelujaksojen välillä (75 min)
 • 2 workshop päivää verkossa, joissa syvennetään opiskeltuja asioita (päivien sisältö muodostuu ryhmän tarpeiden mukaan)
 • Oppimistehtävät 
 • Laajan, tuhansissa asiakastapaamisissa testatun työskentelymateriaalin
 •  Kun lähdet nyt mukaan, saat BONUS -materiaalina pdf -muotoisen Motivaatiovalmentajan käsikirjan. Saat työkirjasta valmiin työskentelymallin sekä selkeät ohjeet yksittäisille valmennustapaamisille.
 • Opiskelumateriaali on käytössäsi 24 kuukautta
 

Näet koulutuksen päivämäärät ja tarkemmat tiedot lisätietoja sivulla

Motivaatiovalmentaja -koulutus

Verkkototeutus

🔥 Kokemuksia Impulssi koulutuksista
Kokemuksia koulutuksesta

Kokemuksia Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksesta

Jenna osallistui Impulssin Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksen ensimmäiseen toteutukseen keväällä 2023. Ryhmässä oli osallistujia monista eri lähtökohdista: Todella kokeneita valmentajia, juuri valmistuneita personal trainereita sekä

Kohti järkevää ja kestävää valmennusta

Yhdenkään valmentajan ei ole vaikeaa vetää asiakkailleen rääkkitreenejä, hifistellä päätä sekaisin nippelitiedoilla ja saada lihaksia kipeiksi laatimallaan saliohjelmalla.

Sen sijaan vaatii huomattavasti enemmän osaamista rakentaa luottamuksellinen valmennussuhde, päästä käsiksi asiakkaan todellisiin muutostarpeisiin, saada asiakkaan arvot ja ajankäyttö juttelemaan keskenään, juurruttaa ”voittavia” hyvinvoinnin rutiineja osaksi asiakkaan arkea sekä olla hänen tukenaan onnistuneella muutosmatkalla.

Lue lisää Personal trainer – Elintapavalmentamisen ammattilainen oppaasta, saat oppaan heti luettavaksi.

🔥 Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä
Meillä Pihlajalinna Liikuntakeskuksissa on huutava pula hyvät elintapavalmennus-taidot omaavista työntekijöistä, mutta olemassa olevat koulutukset eivät enää vastaa nykypäivän haasteisiin.

Impulssi Valmennus Oy on luottokumppanimme, joka kykenee tuotteistamaan paitsi laadukkaan ja modernin koulutuksen, myös ratkaisemaan uusien elintapavalmentajien rekrytointihaasteen.
Mikko Mustala
Toimitusjohtaja, Pihlajalinna Liikuntakeskukset
Riku auttoi vaatimattomasti meitä näkemään metsän puilta ja löytämään Hukan supervoimat. Yhteisten sparrausten myötä sai alkunsa myös Hukan liikuttamisen filosofia. Tämä toi punaisen langan liikuntapalveluidemme kehittämiseen niin livenä kuin diginäkin.
Rikulla on kyky saada joka kerta aikaan jäätävä innostus ja rohkeus kehittämiseen paitsi itselleni, myös laadukkaiden workshoppien kautta henkilökunnallemme."
Anna Rounaja
Toimitusjohtaja, Liikuntakeskus Hukka
Luettuani Impulssi -kirjan huomasin, että sen voimavaralähtöinen filosofia sopii täydellisesti minun ja edustamani palvelun arvomaailmaan.
Mielestäni se soveltuu hienosti elintapaohjaajan käsikirjaksi. Siihen on tiivistetty kaikki oleellinen, mikä (mielestäni) tulee ottaa huomioon asiakkaita kohdatessa ja ohjatessa.
Maija Laukniemi
Elintapaneuvonnan koordinaattori, Essote

Evästeilmoitus

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme analysoida tietoliikennettä. Painamalla ”Hyväksy” hyväksyt, että laitteellesi tallennetaan evästeitä.

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.