Webinaarit ja
digiluennot

Hyvinvointiwebinaariin sijoitettu euro on panos-tuottosuhteessa ylivoimaisen vaikuttava satsaus yrityksen henkilöstöön.

Webinaaripalvelumme sisältää lähes rajattoman (maks. 500 henkilöä) osallistumisoikeuden sekä tallenteen ja muut lisämateriaalit (luentotiivistelmä, harjoitusohjelma, valmentajan vinkit) asiakkaan rajoituksettomaan käyttöön.

Impulssin blogista löydät ajankohtaiset liikunta- ja hyvinvointialan artikkelit, referenssit ja palveluiden esittelyt

Esimerkki toteutuksesta

Katso video

Asiantuntija esittely

Riku Aalto

PERUSTAJA
Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Aalto on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla.

Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Aalto on myös suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja sekä innovatiivinen yrittäjä: Hänen tuotteistamiaan hyvinvointipalveluja on myyty tähän mennessä jo yli 20 miljoonalla eurolla.

Riku on toiminut vuosien saatossa lukuisten kuntoilijoiden, yritysten sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa performance coachin roolissa e-urheilun/ CS:CO:n hallitsevaa Suomen mestarijoukkuetta SJ Gamingia sekä fysiikkavalmentajan roolissa Voimanoston miesten (alle 74 kg sarjan) Suomen mestaria, poikaansa Eetu Aaltoa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Webinaarille ei ole osallistuja rajoitusta, tarjoamme tekniikan 500 osallistujalle.

Tarjoamme myös tallenteen webinaarista yrityksen sisäiseen käyttöön, rajoituksetta. Yritys voi rakentaa esimerkiksi omaan intranettiinsa oman hyvinvointikirjaston.

Webinaaripalvelu sisältää aiheeseen liittyvän lisämateriaalin kuten luentotiivistelmän sekä harjoitusohjelman tai aiheeseen liittyvät käytännön läheiset vinkit tyylikkäässä muodossa.

Jo yksikin webinaari voi saada aikaan merkittäviä muutoksia osallistujien hyvinvointikäyttäytymisessä!