webinaarit ja digiluennot

Hyvinvointiwebinaariin sijoitettu euro on panos-tuottosuhteessa ylivoimaisen vaikuttava satsaus yrityksen henkilöstöön.

Webinaaripalvelumme sisältää lähes rajattoman (maks. 500 henkilöä) osallistumisoikeuden sekä tallenteen ja muut lisämateriaalit (luentotiivistelmä, harjoitusohjelma, valmentajan vinkit) asiakkaan rajoituksettomaan käyttöön.

Jo yksikin webinaari voi saada aikaan merkittäviä muutoksia osallistujien hyvinvointikäyttäytymisessä!

Impulssin webinaarit

Asiantuntijaluennot ovat olleet vuosikausia ylivoimaisesti suosituin yritysten työhyvinvointipanostus. Siihen liittyy kuitenkin joitakin epäkohtia, jotka voidaan ratkaista nykyteknologian avulla. Näitä ovat muun muassa kertaluontoisuus, korkea hinta (luentopalkkio ja matkakustannukset) sekä se, ettei luennosta juuri jää kättä pidempää arjen haasteiden taklaamiseksi.

Impulssin hyvinvointiwebinaarit tarjoavat osallistujille työkaluja oman fyysisen sekä psyykkisen hyvinvoinnin edistämiseksi, joka näkyy paitsi energisyytenä ja elinvoimaisuutena, myös parempana työtehona sekä vähentyneinä sairauspoissaoloina sekä työterveyshuollon kustannuksina. Palvelu näyttäytyy henkilöstölle välittävänä panostuksena työnantajalta, jolla on sitouttava ja työnantajaimagoa parantava vaikutus.

MIKSI IMPULSSI?

Webinaari palvelumme tarjoaa osallistujille tietoa, taitoja ja työkaluja oman hyvinvoinnin edistämiseksi pienin, mutta vaikuttavin panostuksin. Lupaamme paitsi enemmän energiaa ja elinvoimaa, myös motivaation, pystyvyyden sekä elämänhallinnan tunteiden vahvistumista.

Esimerkki toteutuksesta

Covid-19 rajoituksien aikana etätyön rooli työyhteisöissä korostuivat. Vaatimukset työssä jaksamiselle ja työhyvinvoinnille eivät kuitenkaan laskeneet vaan jopa kasvoivat. Rajoituksien muokkaaman kevään 2020 suosituin webinaaripalvelumme liittyikin energiatasojen säilyttämiseen etätyössä.

Ratkaisumme: Kuinka pysyä energisenä ja elinvoimaisena etätyössä?

Webinaarin sisältö: Etätyöskentely haastaa elämänhallintataidot. Onkin usein helpompaa jämähtää näyttöpäätteen ääreen, kuin pitää kiinni virkistävistä tauoista ja energisoivista lepohetkistä.

Myös ergonomia on koetuksella kotikonttorissa työskenneltäessä. Ranteen asentoa ja pöydän korkeutta tärkeämpää on kuitenkin vaihdella asentoa, tauottaa työskentelyä ja huolehtia voimavarojen riittävyydestä palautumisesta.

Toimenpiteisiin ohjaava webinaarimme tarjoaa osallistujalle työkalut kotona ”homehtumisen” ehkäisemiseksi ja arjen kuormituksen sekä palautumisen välisen tasapainon löytämiseksi.

Webinaarin hinta osana neljän webinaarin sarjaa 990,00 euroa, palvelu sisältää seuraavaa:

 • Ei osallistuja rajoitusta, tarjoamme tekniikan 500 osallistujalle.
 • Tarjoamme tallenteen webinaarista yrityksen sisäiseen käyttöön, rajoituksetta. Yritys voi rakentaa esimerkiksi omaan intranettiinsa oman hyvinvointikirjaston.
 • Webinaaripalvelu sisältää aiheeseen liittyvän lisämateriaalin kuten luentotiivistelmän sekä harjoitusohjelman tai aiheeseen liittyvät käytännön läheiset vinkit tyylikkäässä muodossa.

Webinaarien aiheita

Asiantuntija esittely

Riku Aalto

PERUSTAJA
Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Aalto on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla.

Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Aalto on myös suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja sekä innovatiivinen yrittäjä: Hänen tuotteistamiaan hyvinvointipalveluja on myyty tähän mennessä jo yli 20 miljoonalla eurolla.

Riku on toiminut vuosien saatossa lukuisten kuntoilijoiden, yritysten sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa performance coachin roolissa e-urheilun/ CS:CO:n hallitsevaa Suomen mestarijoukkuetta SJ Gamingia sekä fysiikkavalmentajan roolissa Voimanoston miesten (alle 74 kg sarjan) Suomen mestaria, poikaansa Eetu Aaltoa.

Lähetä tarjouspyyntö

Lisätietoja:

 • Webinaarille ei ole osallistuja rajoitusta, tarjoamme tekniikan 500 osallistujalle.
 • Tarjoamme tallenteen webinaarista yrityksen sisäiseen käyttöön, rajoituksetta. Yritys voi rakentaa esimerkiksi omaan intranettiinsa oman hyvinvointikirjaston.
 • Webinaaripalvelu sisältää aiheeseen liittyvän lisämateriaalin kuten luentotiivistelmän sekä harjoitusohjelman tai aiheeseen liittyvät käytännön läheiset vinkit tyylikkäässä muodossa.
Hinnat:
 
 • Yksittäinen webinaari 1200 €
 • Webinaarisarja
  • 4 webinaaria – 990 € / kpl
  • 8 webinaaria – 850 € / kpl

Hinnat alv 0%