Seuraava webinaari 

Terveydenhuoltoalan pohjakoulutus ja kokemus hoitotyöstä, yhdistettynä personal trainer -osaamiseen, tarjoaa hyvät lähtökohdat elintapavalmennukseen erikoistuneena personal trainerina toimimiseen.

Työskentely personal trainerina voi alkaa sivutoimisesta oman kiinnostuksen kohteen tai harrastuneisuuden kehittämisestä kohti täysipäiväistä ammattia. Personal trainerina työskentely tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja oman ajankäytön ja työskentelyn hallintaan.

Tervetuloa webinaariimme oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Webinaarin sisältö 

✅  Ura personal trainerina – Mistä liikkeelle?
✅ Sivutoimisuus vai täysipäiväinen työskentely?
✅  Keitä ovat personal trainerin asiakkaat ja missä personal trainer työskentelee?
✅  Mikä yritysmuoto on personal trainerille sopivin?
✅  Luennon lopuksi on mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle
✅  Luennolle osallistumisen jälkeen voit jatkaa opiskelua oppimisympäristössämme

Kouluttajana toimii suomalaisen personal traininingin ja elintapavalmennuksen edelläkävijä Riku Aalto.

Kirjaudu tai luo ilmaiset tunnukset oppimisympäristöömme ja katso luento heti!

Avoin verkkoluento järjestetään 29.11.2022 klo 14.00 – 15.00 

Varaa paikkasi luennolle tästä

Koulutuksen ajankohta: 29.11.2022 klo 14.00-15.00
Paikka: Zoom-ympäristö

Täytä alla olevat kentät osallistuaksesi luennolle. Lähetämme osallistumisohjeet sinulle sähköpostiin. Tallenne saatavilla, täytä tietosi alle niin lähetämme tallenteen luennon jälkeen.


Luennoitsijana Riku Aalto 

Riku on personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla. Riku on myös kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Suorituskykyä ja terveyttä edistävän liikunnan lisäksi Rikua kiinnostavat myös muiden elintapojen vaikutukset terveyteen, toimintakykyyn ja elämänlaatuun. Lisäksi valmentaminen, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden tuotteistaminen sekä ”sillan rakentaminen” liikunta- ja terveyspalveluiden välille ovat lähellä Rikun sydäntä.

Tervetuloa Impulssin avoimeen oppimisympäristöön

Impulssin kaikille avoimesta oppimisympäristöstä löydät kaikkien verkkoluentojen ja webinaariemme tallenteet. 

Voit luoda oppimisympäristöön omat tunnukset helposti, kaikki avoin materiaali on heti käytössäsi.

Tervetuloa oppimaan ja onnistumaan kanssamme!

Tallenteet aiemmista tapahtumista 

Ulkonäköön, kehonmuokkaukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen keskittyvät valmennuspalvelut vastaavat vain marginaaliseen osaan siitä kysynnästä, jota personal training ala juuri nyt kohtaa.

Personal training 2.0 luennolla käymme läpi personal trainerin työn vaatimuksia tänäpäivänä ja annamme vastauksia personal trainerin työhön ja työllistymiseen liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Maailma muuttuu, joten personal trainereiden on muututtava sen mukana vastaamaan paremmin nykyelämän sekä työnantajien tarpeita. Tänä päivänä ei enää riitä, että personal trainer osaa valmentaa tervettä ja motivoitunutta asiakasta, sillä lähes joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai ainakin kohonnut riski sellaiseen sairastumiseen.

Hyvät elintapavalmennustaidot ovatkin ensisijaisen tärkeitä personal trainerille.

 Tässä webinaarissa käymme läpi personal trainerin elintapavalmennustaitoja sekä voimavaralähtöistä valmennusta.

Päivämäärä: 21.9.2022

Moni haaveilee mahdollisimman stressittömästä elämästä. Se ei kuitenkaan ole tavoittelemisen arvoista, sillä vaikka liiallinen kuormitus johtaa pitkään jatkuessaan uupumiseen, ei liian vähäinenkään kuormitus tee kenellekään hyvää.

Stressin välttelemisen sijaan oleellista on löytää itselle sopiva kuormituksen ja levon suhde eli stressitasapaino. Hallinnassa oleva stressi saa meidät virittäytymään ja nostamaan suoritustasoamme.

Tässä webinaarissa personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Riku Aalto sekä Firstbeatin huippuasiantuntija Satu Tuominen tarjoavat kokonaisen työkalupakin kuormituksen hallinnan ja voimavarojen säätelemisen tueksi.

Päivämäärä: 1.9.2022

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.