Katso tallenne 

Terveydenhuoltoalan pohjakoulutus ja kokemus hoitotyöstä, yhdistettynä personal trainer -osaamiseen, tarjoaa hyvät lähtökohdat elintapavalmennukseen erikoistuneena personal trainerina toimimiseen.

Työskentely personal trainerina voi alkaa sivutoimisesta oman kiinnostuksen kohteen tai harrastuneisuuden kehittämisestä kohti täysipäiväistä ammattia. Personal trainerina työskentely tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja oman ajankäytön ja työskentelyn hallintaan.

Tervetuloa oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Webinaarin sisältö 

✅ Personal trainingin nykytila ja tulevaisuus: Keitä ovat personal trainerin asiakkaat ja missä personal trainer työskentelee?
✅ Kuinka personal trainer tekee asiakashankintaa ja työllistää itsensä kuntokeskuksessa tai yrittäjänä?
✅ Mitkä ovat personal trainerin liiketoiminta- ja työllistymismahdollisuudet?

Kouluttajana toimii suomalaisen personal traininingin ja elintapavalmennuksen edelläkävijä Riku Aalto.

Avoin verkkoluento järjestetään 16.3.2023 klo 14.00 – 15.00 

Tervetuloa Impulssin avoimeen oppimisympäristöön

Impulssin kaikille avoimesta oppimisympäristöstä löydät kaikkien verkkoluentojen ja webinaariemme tallenteet. 

Voit luoda oppimisympäristöön omat tunnukset helposti, kaikki avoin materiaali on heti käytössäsi.

Tervetuloa oppimaan ja onnistumaan kanssamme!

Varaa paikkasi luennolle tästä

Ajankohta: 16.3.2023 klo 14.00-15.00
Paikka: Zoom-ympäristö

Täytä alla olevat kentät osallistuaksesi luennolle. Lähetämme osallistumisohjeet sinulle sähköpostiin. Tallenne saatavilla, täytä tietosi alle niin lähetämme tallenteen luennon jälkeen.


Luennoitsijana Riku Aalto 

Riku on personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla. Riku on myös kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Suorituskykyä ja terveyttä edistävän liikunnan lisäksi Rikua kiinnostavat myös muiden elintapojen vaikutukset terveyteen, toimintakykyyn ja elämänlaatuun. Lisäksi valmentaminen, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden tuotteistaminen sekä ”sillan rakentaminen” liikunta- ja terveyspalveluiden välille ovat lähellä Rikun sydäntä.

Webinaaritallenteet 

Maailma muuttuu, joten personal trainereiden on muututtava sen mukana vastaamaan paremmin nykyelämän sekä työnantajien tarpeita. Tänä päivänä ei enää riitä, että personal trainer osaa valmentaa tervettä ja motivoitunutta asiakasta, sillä lähes joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai ainakin kohonnut riski sellaiseen sairastumiseen.

Hyvät elintapavalmennustaidot ovatkin ensisijaisen tärkeitä personal trainerille.

Tässä webinaarissa käymme läpi personal trainerin elintapavalmennustaitoja sekä voimavaralähtöistä valmennusta.

Päivämäärä: 16.2.2023

Terveydenhuoltoalan pohjakoulutus ja kokemus hoitotyöstä, yhdistettynä personal trainer -osaamiseen, tarjoaa hyvät lähtökohdat elintapavalmennukseen erikoistuneena personal trainerina toimimiseen.

Työskentely personal trainerina voi alkaa sivutoimisesta oman kiinnostuksen kohteen tai harrastuneisuuden kehittämisestä kohti täysipäiväistä ammattia. Personal trainerina työskentely tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja oman ajankäytön ja työskentelyn hallintaan.

Tässä webinaarissa käymme läpi terveydenhuoltoalan ammattilaisten mahdollisuuksia työskennellä personal trainingin parissa.

Päivämäärä: 29.11.2022

Luennolla käsitellään seuraavia asioita:

  • Mikä on personal trainingin nykytila ja tulevaisuus: Keitä ovat personal trainerin asiakkaat ja missä personal trainer työskentelee?
  • Kuinka personal trainer tekee asiakashankintaa ja työllistää itsensä kuntokeskuksessa tai yrittäjänä?
  • Mitkä ovat personal trainerin liiketoiminta- ja työllistymismahdollisuudet
  • Luennon lopuksi on mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle

Kouluttajana toimii suomalaisen personal traininingin ja elintapavalmennuksen edelläkävijä Riku Aalto

Päivämäärä: 25.10.2022

Moni haaveilee mahdollisimman stressittömästä elämästä. Se ei kuitenkaan ole tavoittelemisen arvoista, sillä vaikka liiallinen kuormitus johtaa pitkään jatkuessaan uupumiseen, ei liian vähäinenkään kuormitus tee kenellekään hyvää.

Stressin välttelemisen sijaan oleellista on löytää itselle sopiva kuormituksen ja levon suhde eli stressitasapaino. Hallinnassa oleva stressi saa meidät virittäytymään ja nostamaan suoritustasoamme.

Tässä webinaarissa personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Riku Aalto sekä Firstbeatin huippuasiantuntija Satu Tuominen tarjoavat kokonaisen työkalupakin kuormituksen hallinnan ja voimavarojen säätelemisen tueksi.

Päivämäärä: 1.9.2022

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.