Impulssi
Personal trainer

Elintapavalmennuksen ammattilainen

Elintapavalmennukseen erikoistava personal trainer -koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijalle parhaat eväät työllistymiseen sekä menestymiseen personal trainer -yrittäjänä.

💎 Lataa sähköpostiisi 100 euron koulutusetu tästä:

Mistä tähän on tultu

Impulssin taustajoukot ovat personal training alan uranuurtajia

Olemme vaikuttaneet personal training -alalla valmentajina, kouluttajina ja kehittäjinä yli 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Koulutukset sen sijaan eivät juurikaan ole kehittyneet.

Päivitimme Personal trainer -koulutuksen vastamaan tämän päivän sekä huomisen elintapa- ja terveyshaasteita. Impulssi Personal trainer -koulutus vastaa liikunta- ja hyvinvointialan suurimpaan haasteeseen eli passiivisten henkilöiden sekä korkean elintapasairausriskin omaavien tai jo sairastuneiden ihmisten elintapavalmennukseen.

Kaiken keskiössä Impulssi filosofia

Tavoitteenamme on opettaa koulutuksessamme voimavaralähtöistä sekä kokonaiskuormituksen hallintaan perustuvaa valmentamista. Ongelmana ohjelmoidussa harjoittelussa on useimmiten se, ettei valmennusohjelmassa huomioida riittävästi muun elämän kuormitustekijöitä. Impulssi -filosofia pohjautuukin paremman stressitasapainon tavoittelemiseen.

Tärkeintä on tyytyväisimmät tyypit ympärillämme

Korkeatasoinen koulutusohjelma, hyvät suhteemme liikunta- sekä terveysalan työnantajiin ja jatkuvan oppimisen mallimme auttavat sinua työllistymään, kehittämään jatkuvasti itseäsi sekä nostamaan markkina-arvoasi asiakkaiden sekä työnantajien silmissä.

”Olen työskennellyt personal trainingin parissa 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Enää ei riitä, että personal trainer hallitsee terveiden henkilöiden valmentamisen, sillä joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai ainakin valmennuksessa huomioitava, kohonnut riski sairastumiseen”.

Meille Impulsissa on tärkeää viedä rakasta alaamme eteenpäin niistä lähtökohdista, joihin itse uskomme vahvasti: Tutkittuun tietoon ja pitkään kenttätyökokemukseen perustuvat koulutuskäytännöt sekä nykyaikaiset koulutusmenetelmät, yhdistettynä voimavaralähtöiseen valmennusfilosofiaan, luovat pohjan tavoitteellemme saada ihmiset voimaan paremmin.

Haluan toivottaa Sinut mukaan koulutuksiimme sekä verkostoomme, jonka tukemiseen panostamme koko tiimimme voimin, opiskelujesi päättymisen jälkeenkin!”

Riku Aalto 
CEO / Founder

Yhteistyössä

kamk-logo (1)

Jatkuvan oppimisen tuki

Asiakkaanamme saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan verkko-oppimisympäristöömme, jonne tuotamme mikrokoulutuksia, webinaareja, artikkeleja, valmennussisältöjä sekä podcasteja. Oppiminen ei siis lopu ensimmäiseen kierrokseen, vaan jatkuu hamaan tulevaisuuteen, jo opitun päälle rakentaen ja tietojasi syventäen.

Jatkuvasti uusia mikrokoulutuksia

Voit opiskella missä ja milloin ikinä haluat. Mikrokoulutusten teemoja ovat muun muassa asiakashankinta ja -pito, kestävien asiakassuhteiden luominen, henkilöbrändäys, vaikuttava viestintä, paremmat vuorovaikutustaidot, menestystuotteiden konseptointi, asiakastyytyväisyyden kehittäminen, menestyvän liiketoiminnan rakentaminen sekä valmentajana jatkuva kehittyminen.

Työllisty unelma-alallesi

Yhteistyömme liikunta- ja terveysalan toimijoiden kanssa tarjoaa huikeat mahdollisuudet työllistymiseen. Jo Pelkästään Pihjalalinna Foreverillä on kymmenien, ellei satojen elintapavalmennustaidot hyvin omaavien valmentajien rekrytointitarve, joten kanavat ovat auki työllistymisen sekä yhteistyön näkökulmista.

Kouluttajat ja asiantuntijat

Näin koulutus etenee

Personal trainer -koulutuksemme toteutetaan hybridiratkaisuna, jossa teoriaopinnot toteutetaan kouluttajalähtöisinä verkko-opintoina sekä itsenäisenä, nauhoitepohjaisena opiskeluna. Lähijaksoilla opittu viedään ketterästi käytäntöön erilaisten toiminnallisten harjoitusten, pari- ja ryhmätehtävien sekä oivalluttavien klinikoiden avulla.

Osa 1: Oman hyvinvoinnin hallinta

Oman hyvinvoinnin hallinta -verkkokoulutus kokonaisuuden osa-alueet ovat kokemukselliseen oppimiseen ja oivaltamiseen sekä itsereflektointiin painottuvia itsenäisesti opiskeltavia verkkokursseja. 

Koulutukset ovat:

1) Oman hyvinvoinnin asiantuntijakoulutus
2) Oman ravitsemuksen asiantuntijakoulutus
3) Oman harjoittelun asiantuntijakoulutus
4) Oman mielen asiantuntijakoulutus.

📚  Laajuus: Yhteensä 24 h verkko-opiskelua 
🖥  Aikataulu: Opiskeltavissa heti ilmoittautumisen jälkeen

Osa 2: Fyysisen harjoittelun asiantuntija

Impulssi Personal trainer -koulutuksen varsinaiset valmentajaopinnot starttaavat fyysisen harjoittelun ja kehon rakenteen sekä toiminnan perusteiden opiskelusta. Toiminnallinen anatomia ja liikeoppi viedään oivalluksia synnyttäen käytäntöön kuntosalivalmennusjaksolla, jossa opetellaan myös valmennustaitoja yksittäisen harjoitusliikkeen ohjaamisen kautta.

Fyysisen harjoittelun asiantuntija ja kuntosalivalmentaja -koulutus jakaantuu kolmeen osa-alueeseen: Itsenäisesti opiskeltavaan teoriasisältöön, kouluttajan johdolla toteutettaviin verkkoseminaareihin sekä kolmeen käytännön lähijaksopäivään.

📚  Laajuus: Opettajajohtoinen verkko-opetus 2 päivää, lähiopetus 3 päivää, itsenäinen verkko-opiskelu
📌  Aikataulu: Katso toteutusajankohdat kohdasta ”aikataulut”

Osa 3: Valmennustaidot & Personal trainerina menestyminen

Personal trainer -koulutuksemme valmistaa osallistujan personal trainerina ja elintapalvalmentajana toimimiseen. Valmentajan tärkeitä työtehtäviä ovat turvallisen ja tulokseen valmennustyöskentelyn lisäksi markkinointi ja asiakashankinnan edistäminen. Ymmärrys nykyaikaisen asiakastyön vaatimuksista ja hyvistä vuorovaikutustaidoista on myös huomioitu koulutuksen sisällössä.

Jo joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai ainakin kohonnut riski sairastumiseen. Enää ei riitä, että osaa suunnitella ja toteuttaa harjoittelua terveille asiakkaille, vaan valmentajan on hallittava yleisimpien elintapasairauksien erityispiirteet liikunnan sekä muiden elintapojen näkökulmasta.

Jotta voisit auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja saisit valmentaa täysipäiväisesti, on liiketoimintasi oltava kannattavalla pohjalla. Sen vuoksi tarvitset valmennustaitojen lisäksi myös osaamista tuotteistamisen, markkinoinnin ja myynnin sekä liiketoiminnan pyörittämisen eri aihealueista.

📚 Laajuus:  Opettajajohtoinen verkko-opetus 7 päivää, lähiopetus 4 päivää, itsenäinen verkko-opiskelu, mikro-valmennustehtävät
📌 Aikataulu: Katso toteutusajankohdat kohdasta ”aikataulut”

Osa 4: Elintapavalmentaminen

Koulutuspolun päättävä elintapavalmentamisen jakso valmistaa turvalliseen elintapavalmentamiseen ja se on opiskeltavissa verkkopohjaisena lisämodulina varsinaisten personal trainer -opintojen jälkeen (kun kokemusta valmennustyöstä on ehtinyt jo kertyä jonkin verran, vuoden 2023 alussa).

📚  Laajuus: Hyväksytysti suoritettu Impulssi personal trainer -koulutus, aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen (AHOT) -prosessi,  Itsenäisesti opiskeltava elintapavalmentamisen moduuli. 

auktorisoitu personal trainer -koulutus

Impulssi Personal trainer  -koulutuksen opetussuunnitelma, sisältö ja laajuus vastaavaat SKY ry:n laatustandardeja ja olemme aloittaneet koulutusorganisaation auktorisointiprosessin.

APT

auktorisoitu personal trainer -koulutus

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Impulssi Personal trainer -Koulutuksen hinta: 2790,00 2450,00 € sis. alv 24%. Voit maksaa koulutuksen edullisesti jopa 36:ssa kuukausierässä Svea Erämaksulla.

Hinta sisältää:

 • Itsenäisesti opiskeltavan Oman Hyvinvoinnin hallinta -kokonaisuuden
 • 9 opettajajohtoista etäopiskelupäivää
 • 7 lähiopiskelupäivää
 • Firstbeat Life -mittauksen kolmen kuukauden ajaksi käyttöösi
 • Impulssi – Menetelmä jatkuvaan kehitykseen sekä Stressitasapaino — Parempaa elämää pidempään
  -kirjat ääni- ja e-kirjana.
 • Trainero valmennustyökalun käyttöösi koulutuksen ajaksi
 • Kehity valmentajana -mikrokoulutukset
 • Valmiin luentopohja pankin liiketoimintasai tueksi

Näet koulutuspolun päivämäärät ja tarkemmat tiedot lisätietoja sivulla.

Impulssi Personal trainer -koulutus 28.1. - 12.8.2023

Pääkaupunkiseutu / Järvenpää

Impulssi Personal trainer -koulutus 28.1. - 9.7.2023

Oulu

Impulssi Personal trainer -koulutus 28.1. - 29.7.2023

Kajaani / KAMK

Aloita personal trainer opinnot hintaan 0 euroa!

Osallistu nyt Impulssi Personal trainer -koulutuksen aloitusluennolle verkossa helposti ja täysin ilman mitään sitoumuksia! Personal training 2.0 verkkoluento käsittelee seuraavia otsikoita:

✅  Personal trainingin nykytila Suomessa
✅  Personal trainerin työllistymismahdollisuudet ja parhaat työllistymiskanavat
✅  Miksi elintapavalmennus osaaminen on tärkeä osa personal trainerin osaamista nyt ja tulevaisuudessa.

Verkkoluento toteutetaan Zoom-ympäristössä 15.6. klo 15.00. Luennon kesto on 60 minuuttia. Luennolle osallistuminen on ilmaista ja voit osallistua ilman mitään sitoumuksia.

Koulutuskalenteri 

Seuraavat alkavat koulutukset

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit.

Helsingissä koulutuksemme järjestetään Forever Töölön sekä Forever Herttoniemen upeissa tiloissa.

Kurssin aikataulu:

 • Heti ilmoittautumisen jälkeen: Koulutuksen orientaatio ja ensimmäiset opintotehtävät oppimisympäristössä
 • 20.5.2023 lähiopetus
 • 10.6.2023 etäopetus
 • 17.-18.6.2023 lähiopetus
 • 8.7.2023 etäopetus
 • 29.7.2023 etäopetus
 • 13.8.2023 lähiopetus
 • 27.8.2023 etäopetus
 • 9.9.2023 etäopetus
 • 16.-17.9.2023 lähiopetus
 • 30.9.-1.10.2023 etäopetus
 • 7.10.2023 etäopetus
 • 8.10.2023 lähiopetus

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit.

Koulutus järjestetään Impulssi Valmennus Oy Oulun toimipisteessä sekä Hukka Xpress Alppilassa.

Kurssin aikataulu:

 • 23.9.2023 etäopetus
 • 15.10.2023 lähiopetus
 • 28.10.2023 etäopetus
 • 2.-3.12.2023 lähiopetus
 • 16.-17.12.2023 etäopetus
 • 27.-28.1.2024 lähiopetus
 • 10.-11.2.2024 etäopetus
 • 25.2.2024 etäopetus
 • 3.3.2024 lähiopetus
 • 23.-24.3.2024 etäopetus
 • 14.4.2024 lähiopetus

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit.

Koulutus järjestetään Forever Club Järvenpään tiloissa.

Kurssin aikataulu:

 • 23.9.2023 etäopetus
 • 7.10.2023 lähiopetus
 • 28.10.2023 etäopetus
 • 18.-19.11.2023 lähiopetus
 • 16.-17.12.2023 etäopetus
 • 13.-14.1.2024 lähiopetus
 • 10.-11.2.2024 etäopetus
 • 24.2.2024 lähiopetus
 • 25.2.2024 etäopetus
 • 23.-24.3.2024 etäopetus
 • 6.4.2024 lähiopetus

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit.

Koulutus järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun tiloissa.

Kurssin aikataulu:

 • 23.9.2023 etäopetus
 • 14.10.2023 lähiopetus
 • 28.10.2023 etäopetus
 • 25.-26.11.2023 lähiopetus
 • 16.-17.12.2023 etäopetus
 • 20.-21.1.2024 lähiopetus
 • 10.-11.2.2024 etäopetus
 • 25.2.2024 etäopetus
 • 2.3.2024 lähiopetus
 • 23.-24.3.2024 etäopetus
 • 13.4.2024 lähiopetus

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit.

Kurssin aikataulu:

 • 23.9.2023 etäopetus
 • 8.10.2023 lähiopetus
 • 28.10.2023 etäopetus
 • 25.-26.11.2023 lähiopetus
 • 16.-17.12.2023 etäopetus
 • 20.-21.1.2024 lähiopetus
 • 10.-11.2.2024 etäopetus
 • 25.2.2024 etäopetus
 • 9.3.2024 lähiopetus
 • 23.-24.3.2024 etäopetus
 • 7.4.2024 lähiopetus

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksessa annamme sinulle lisää työkaluja toimia entistä vaikuttavammin omien asiakkaittesi kanssa. Koulutuksen myötä saat lisää varmuutta omaan ohjaustyöhösi ja vankan ymmärryksen siitä, mitkä kaikki tekijät liittyvät ravitsemus- ja elämäntapamuutokseen ja mikä lähestymistapa on tehokkain, kun tähdätään pitkän ajan pysyviin muutoksiin.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena

Kurssin aikataulu:

 • 10.9.2023
 • 8.10.2023
 • 12.11.2023
 • 3.12.2023

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

Ehdit vielä mukaan seuraaviin koulutuksiin

Koulutuspaikat ovat täyttyneet – Jätä tietosi jonotuslistalle tästä 
Mikäli paikkoja koulutukseen vapautuu, olemme sinuun yhteydessä.

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit.

Pääkaupunkiseudulla koulutuksemme järjestetään Forever Järvenpään upeissa tiloissa.

Kurssin aikataulu:

 • 28.1.2023 etäopetus
 • 11.2.2023 etäopetus
 • 26.2.2023 lähiopetus
 • 25.-26.3.2023 lähiopetus
 • 15-16.4.2023 etäopetus
 • 29.4.2023 etäopetus
 • 20.-21.5.2023 lähiopetus
 • 27.5.2023 etäopetus
 • 10.6.2023 lähiopetus
 • 17.-18.6.2023 etäopetus
 • 8.7.2023 etäopetus
 • 12.8.2023 lähiopetus

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit. Oulussa koulutuksemme järjestetään omissa koulutustiloissamme Hukka Xpress Alppilan yhteydessä. Kurssin aikataulu:
 • 28.1.2023 etäopetus
 • 11.2.2023 etäopetus
 • 12.2.2023 lähiopetus ← Voit ilmoittautua koulutukseen mukaan tähän päivämäärään saakka opiskelemalla ensimmäiset etäopiskelupäivät tallenteina.
 • 11.-12.3.2023 lähiopetus
 • 15-16.4.2023 etäopetus
 • 29.4.2023 etäopetus
 • 6.-7.5.2023 lähiopetus
 • 27.5.2023 etäopetus
 • 3.6.2023 lähiopetus
 • 17.-18.6.2023 etäopetus
 • 8.7.2023 etäopetus
 • 9.7.2023 lähiopetus
Lisätiedot koulutusohjelmasta Ilmoittautuminen
Impulssi Personal trainer -koulutus sisältää sekä etä- että lähiopiskelua. Korkeatasoisen ja laadukkaan opetuksen lisäksi personal trainer -koulutukseen kuuluu kattavat opiskelu- ja lisämateriaalit. Kajaanissa koulutuksemme järjestetään yhteistyössä Kajaanin Ammattikorkeakoulun kanssa. Kurssin aikataulu:
 • 28.1.2023 etäopetus
 • 11.2.2023 etäopetus
 • 19.2.2023 lähiopetus Voit ilmoittautua koulutukseen mukaan tähän päivämäärään saakka opiskelemalla ensimmäiset etäopiskelupäivät tallenteena.
 • 18.-19.3.2023 lähiopetus
 • 15-16.4.2023 etäopetus
 • 29.4.2023 etäopetus
 • 13.-14.5.2023 lähiopetus
 • 27.5.2023 etäopetus
 • 4.6.2023 lähiopetus
 • 17.-18.6.2023 etäopetus
 • 8.7.2023 etäopetus
 • 29.7.2023 lähiopetus
Lisätiedot koulutusohjelmasta Ilmoittautuminen

Jatkuva ilmoittautuminen

Motivaatiovalmentaja -koulutuksesta saat varmuutta toimia tilanteissa, joissa asiakastasi vaivaa motivaation puute, liian kovat odotukset kehittymisestä, pelko epäonnistumisesta tai taitovaje ylittää itsenäisesti psykologisia esteitä.

Koulutus toteutetaan täysin verkossa.

Seuraavat verkkotapaamiset:

4.2.2023 klo 10.00
16.2.2023 klo 18.00
16.3.2022 klo 18.00
1.4.2023 klo 10.00
4.5.2023 klo 18.00

75 minuutin verkkotapaamissa on mahdollista keskustella kouluttaja Lasse Seppäsen kanssa moduulien sisällöstä ja esittää kysymyksiä.

Workshopit:

Workshop päivä 1 (3h) / Kevät: 20.5.2023
Workshop päivä 2  (3h) / Syksy: 23.9.2023

Motivaatiovalmentaja -koulutuksen ilmoittautuminen oikeuttaa osallistumaan myös kahteen workshop päivään, jotka syventävät koulutuksen sisältöä ja joissa voidaan käsitellä esiin nousseita aiheita syvemmin.

Lisätiedot koulutusohjelmasta

Ilmoittautuminen

🟢 Koulutuksessa paikkoja jäljellä
🟡 Koulutuksessa jäljellä muutamia paikkoja
🔴 Koulutuspaikat täyttyneet – Voit jättää tietosi jonotuslistalle

Jätä tietosi jonotuslistalle tästä

Mikäli koulutukseen vapautuu paikkoja, otamme sinuun yhteyttä kun olet jättänyt yhteystietosi meille. Käsittelemme jonotuslistalle yhteystietonsa jättäneitä järjestyksessä.

🔥 Kokemuksia Impulssi Personal trainer -koulutuksesta

Kohti järkevää ja kestävää valmennusta

Yhdenkään valmentajan ei ole vaikeaa vetää asiakkailleen rääkkitreenejä, hifistellä päätä sekaisin nippelitiedoilla ja saada lihaksia kipeiksi laatimallaan saliohjelmalla.

Sen sijaan vaatii huomattavasti enemmän osaamista rakentaa luottamuksellinen valmennussuhde, päästä käsiksi asiakkaan todellisiin muutostarpeisiin, saada asiakkaan arvot ja ajankäyttö juttelemaan keskenään, juurruttaa ”voittavia” hyvinvoinnin rutiineja osaksi asiakkaan arkea sekä olla hänen tukenaan onnistuneella muutosmatkalla.

Lue lisää Personal trainer – Elintapavalmentamisen ammattilainen oppaasta, saat oppaan heti luettavaksi.

🔥 Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä
Meillä Pihlajalinna Liikuntakeskuksissa on huutava pula hyvät elintapavalmennus-taidot omaavista työntekijöistä, mutta olemassa olevat koulutukset eivät enää vastaa nykypäivän haasteisiin.

Impulssi Valmennus Oy on luottokumppanimme, joka kykenee tuotteistamaan paitsi laadukkaan ja modernin koulutuksen, myös ratkaisemaan uusien elintapavalmentajien rekrytointihaasteen.
Mikko Mustala
Toimitusjohtaja, Pihlajalinna Liikuntakeskukset
Riku auttoi vaatimattomasti meitä näkemään metsän puilta ja löytämään Hukan supervoimat. Yhteisten sparrausten myötä sai alkunsa myös Hukan liikuttamisen filosofia. Tämä toi punaisen langan liikuntapalveluidemme kehittämiseen niin livenä kuin diginäkin.
Rikulla on kyky saada joka kerta aikaan jäätävä innostus ja rohkeus kehittämiseen paitsi itselleni, myös laadukkaiden workshoppien kautta henkilökunnallemme."
Anna Rounaja
Toimitusjohtaja, Liikuntakeskus Hukka
Luettuani Impulssi -kirjan huomasin, että sen voimavaralähtöinen filosofia sopii täydellisesti minun ja edustamani palvelun arvomaailmaan.
Mielestäni se soveltuu hienosti elintapaohjaajan käsikirjaksi. Siihen on tiivistetty kaikki oleellinen, mikä (mielestäni) tulee ottaa huomioon asiakkaita kohdatessa ja ohjatessa.
Maija Laukniemi
Elintapaneuvonnan koordinaattori, Essote

Evästeilmoitus

Käytämme evästeitä, jotta sivustomme toimii oikein ja voimme analysoida tietoliikennettä. Painamalla ”Hyväksy” hyväksyt, että laitteellesi tallennetaan evästeitä.

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.