Nopea vastaus:

info@impulssi.fi

Whatsapp:

050 3024 324

Impulssi
Personal trainer
-Elintapaval­mennuksen ammattilainen

Elintapavalmennukseen erikoistava personal trainer -koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijalle parhaat eväät työllistymiseen sekä menestymiseen personal trainer -yrittäjänä.

Mistä tähän on tultu

Impulssin taustajoukot ovat personal training alan uranuurtajia

Olemme vaikuttaneet personal training -alalla valmentajina, kouluttajina ja kehittäjinä yli 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Koulutukset sen sijaan eivät juurikaan ole kehittyneet.

Päivitimme Personal trainer -koulutuksen vastamaan tämän päivän sekä huomisen elintapa- ja terveyshaasteita. Impulssi Personal trainer -koulutus vastaa liikunta- ja hyvinvointialan suurimpaan haasteeseen eli passiivisten henkilöiden sekä korkean elintapasairausriskin omaavien tai jo sairastuneiden ihmisten elintapavalmennukseen.

Kaiken keskiössä Impulssi filosofia

Tavoitteenamme on opettaa koulutuksessamme voimavaralähtöistä sekä kokonaiskuormituksen hallintaan perustuvaa valmentamista. Ongelmana ohjelmoidussa harjoittelussa on useimmiten se, ettei valmennusohjelmassa huomioida riittävästi muun elämän kuormitustekijöitä. Impulssi -filosofia pohjautuukin paremman stressitasapainon tavoittelemiseen.

Tärkeintä on tyytyväisimmät tyypit ympärillämme

Korkeatasoinen koulutusohjelma, hyvät suhteemme liikunta- sekä terveysalan työnantajiin ja jatkuvan oppimisen mallimme auttavat sinua työllistymään, kehittämään jatkuvasti itseäsi sekä nostamaan markkina-arvoasi asiakkaiden sekä työnantajien silmissä.

”Olen työskennellyt personal trainingin parissa 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Enää ei riitä, että personal trainer hallitsee terveiden henkilöiden valmentamisen, sillä joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai ainakin valmennuksessa huomioitava, kohonnut riski sairastumiseen”.

Meille Impulsissa on tärkeää viedä rakasta alaamme eteenpäin niistä lähtökohdista, joihin itse uskomme vahvasti: Tutkittuun tietoon ja pitkään kenttätyökokemukseen perustuvat koulutuskäytännöt sekä nykyaikaiset koulutusmenetelmät, yhdistettynä voimavaralähtöiseen valmennusfilosofiaan, luovat pohjan tavoitteellemme saada ihmiset voimaan paremmin.

Haluan toivottaa Sinut mukaan koulutuksiimme sekä verkostoomme, jonka tukemiseen panostamme koko tiimimme voimin, opiskelujesi päättymisen jälkeenkin!”

Riku Aalto 
CEO / Founder

Yhteistyössä

kamk-logo (1)

Jatkuvan oppimisen tuki

Asiakkaanamme saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan verkko-oppimisympäristöömme, jonne tuotamme mikrokoulutuksia, webinaareja, artikkeleja, valmennussisältöjä sekä podcasteja. Oppiminen ei siis lopu ensimmäiseen kierrokseen, vaan jatkuu hamaan tulevaisuuteen, jo opitun päälle rakentaen ja tietojasi syventäen.

Jatkuvasti uusia mikrokoulutuksia

Voit opiskella missä ja milloin ikinä haluat. Mikrokoulutusten teemoja ovat muun muassa asiakashankinta ja -pito, kestävien asiakassuhteiden luominen, henkilöbrändäys, vaikuttava viestintä, paremmat vuorovaikutustaidot, menestystuotteiden konseptointi, asiakastyytyväisyyden kehittäminen, menestyvän liiketoiminnan rakentaminen sekä valmentajana jatkuva kehittyminen.

Työllisty unelma-alallesi

Yhteistyömme liikunta- ja terveysalan toimijoiden kanssa tarjoaa huikeat mahdollisuudet työllistymiseen. Jo Pelkästään Pihjalalinna Foreverillä on kymmenien, ellei satojen elintapavalmennustaidot hyvin omaavien valmentajien rekrytointitarve, joten kanavat ovat auki työllistymisen sekä yhteistyön näkökulmista.

Kouluttajat ja asiantuntijat

TE3

Näin koulutus etenee

Personal trainer -koulutuksemme toteutetaan hybridiratkaisuna, jossa teoriaopinnot toteutetaan kouluttajalähtöisinä verkko-opintoina sekä itsenäisenä, nauhoitepohjaisena opiskeluna. Lähijaksoilla opittu viedään ketterästi käytäntöön erilaisten toiminnallisten harjoitusten, pari- ja ryhmätehtävien sekä oivalluttavien klinikoiden avulla.

Osa 1: Oman hyvinvoinnin johtaminen

Oman hyvinvoinnin johtaminen -verkkokoulutukset ovat kokemukselliseen oppimiseen ja oivaltamiseen sekä itsereflektointiin painottuvia itsenäisesti opiskeltavia verkkokoulutuksia. 

Koulutukset ovat:

1) Oman hyvinvoinnin asiantuntijakoulutus
2) Oman ravitsemuksen asiantuntijakoulutus
3) Oman harjoittelun asiantuntijakoulutus
4) Oman mielen asiantuntijakoulutus.

📚  Laajuus: Yhteensä 24 h verkko-opiskelua 
🖥  Aikataulu: Opiskeltavissa heti ilmoittautumisen jälkeen

Osa 2: Fyysisen harjoittelun asiantuntija

Impulssi Personal trainer -koulutuksen varsinaiset valmentajaopinnot starttaavat fyysisen harjoittelun ja kehon rakenteen sekä toiminnan perusteiden opiskelusta. Toiminnallinen anatomia ja liikeoppi viedään oivalluksia synnyttäen käytäntöön kuntosalivalmennusjaksolla, jossa opetellaan myös valmennustaitoja yksittäisen harjoitusliikkeen ohjaamisen kautta.

Fyysisen harjoittelun asiantuntija ja kuntosalivalmentaja -koulutus jakaantuu kolmeen osa-alueeseen: Itsenäisesti opiskeltavaan teoriasisältöön, kouluttajan johdolla toteutettaviin verkkoseminaareihin sekä kolmeen käytännön lähijaksopäivään.

📚  Laajuus: Opettajajohtoinen verkko-opetus 2 päivää, lähiopetus 3 päivää, itsenäinen verkko-opiskelu
📌  Aikataulu: Katso toteutusajankohdat kohdasta ”aikataulut”

Osa 3: Valmennustaidot & Personal trainerina menestyminen

Personal trainer -koulutuksemme valmistaa osallistujan personal trainerina ja elintapalvalmentajana toimimiseen. Valmentajan tärkeitä työtehtäviä ovat turvallisen ja tulokseen valmennustyöskentelyn lisäksi markkinointi ja asiakashankinnan edistäminen. Ymmärrys nykyaikaisen asiakastyön vaatimuksista ja hyvistä vuorovaikutustaidoista on myös huomioitu koulutuksen sisällössä.

Jo joka toisella työikäisellä on jokin elintapasairaus tai ainakin kohonnut riski sairastumiseen. Enää ei riitä, että osaa suunnitella ja toteuttaa harjoittelua terveille asiakkaille, vaan valmentajan on hallittava yleisimpien elintapasairauksien erityispiirteet liikunnan sekä muiden elintapojen näkökulmasta.

Jotta voisit auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja saisit valmentaa täysipäiväisesti, on liiketoimintasi oltava kannattavalla pohjalla. Sen vuoksi tarvitset valmennustaitojen lisäksi myös osaamista tuotteistamisen, markkinoinnin ja myynnin sekä liiketoiminnan pyörittämisen eri aihealueista.

📚 Laajuus:  Opettajajohtoinen verkko-opetus 7 päivää, lähiopetus 4 päivää, itsenäinen verkko-opiskelu, mikro-valmennustehtävät
📌 Aikataullu: Katso toteutusajankohdat kohdasta ”aikataulut”

Osa 4: Elintapavalmentaminen

Koulutuspolun päättävä elintapavalmentamisen jakso valmistaa turvalliseen elintapavalmentamiseen ja se on opiskeltavissa verkkopohjaisena lisämodulina varsinaisten personal trainer -opintojen jälkeen (kun kokemusta valmennustyöstä on ehtinyt jo kertyä jonkin verran, vuoden 2023 alussa).

📚  Laajuus: Hyväksytysti suoritettu Impulssi personal trainer -koulutus, aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen (AHOT) -prosessi,  Itsenäisesti opiskeltava elintapavalmentamisen moduuli. 

auktorisoitu personal trainer -koulutus

Impulssi Personal trainer  -koulutuksen opetussuunnitelma, sisältö ja laajuus vastaavaat SKY ry:n laatustandardeja ja olemme aloittaneet koulutusorganisaation auktorisointiprosessin.

APT

auktorisoitu personal trainer -koulutus

Aikataulut ja ilmoittautuminen

Impulssi Personal trainer -Koulutuksen hinta: 2790,00 2150,00 € sis. alv 24%, syksyn tarjoushinta voimassa 31.10. saakka. Voit maksaa koulutuksen edullisesti jopa 36:ssa kuukausierässä Svea Erämaksulla.

Hinta sisältää:

  • Itsenäisesti opiskeltavan Oman Hyvinvoinnin johtaminen -kokonaisuuden
  • 9 opettajajohtoista etäopiskelupäivää
  • 7 lähiopiskelupäivää
  • Firstbeat Life -mittauksen kolmen kuukauden ajaksi käyttöösi
  • Impulssi -kirjan ääni- tai e-kirjana valintasi mukaan
  • TE3-mittauskoulutuksen sekä TE3-materiaalipankin
  • Trainero valmennustyökalun käyttöösi koulutuksen ajaksi
  • Kehity valmentajana -mikrokoulutukset

Näet koulutuspolun päivämäärät ja tarkemmat tiedot lisätietoja sivulla.

Impulssi Personal trainer -koulutus 28.1. - 12.8.2023

Pääkaupunkiseutu / Järvenpää

Impulssi Personal trainer -koulutus 28.1. - 9.7.2023

Oulu

Aloita personal trainer opinnot hintaan 0 euroa!

Osallistu nyt Impulssi Personal trainer -koulutuksen aloitusluennolle verkossa helposti ja täysin ilman mitään sitoumuksia! Personal training 2.0 verkkoluento käsittelee seuraavia otsikoita:

✅  Personal trainingin nykytila Suomessa
✅  Personal trainerin työllistymismahdollisuudet ja parhaat työllistymiskanavat
✅  Miksi elintapavalmennus osaaminen on tärkeä osa personal trainerin osaamista nyt ja tulevaisuudessa.

Verkkoluento toteutetaan Zoom-ympäristössä 15.6. klo 15.00. Luennon kesto on 60 minuuttia. Luennolle osallistuminen on ilmaista ja voit osallistua ilman mitään sitoumuksia.

🔥 Impulssi blogi
🔥 Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä
Meillä Pihlajalinna Liikuntakeskuksissa on huutava pula hyvät elintapavalmennus-taidot omaavista työntekijöistä, mutta olemassa olevat koulutukset eivät enää vastaa nykypäivän haasteisiin.

Impulssi Valmennus Oy on luottokumppanimme, joka kykenee tuotteistamaan paitsi laadukkaan ja modernin koulutuksen, myös ratkaisemaan uusien elintapavalmentajien rekrytointihaasteen.
Mikko Mustala
Toimitusjohtaja, Pihlajalinna Liikuntakeskukset
Riku auttoi vaatimattomasti meitä näkemään metsän puilta ja löytämään Hukan supervoimat. Yhteisten sparrausten myötä sai alkunsa myös Hukan liikuttamisen filosofia. Tämä toi punaisen langan liikuntapalveluidemme kehittämiseen niin livenä kuin diginäkin.
Rikulla on kyky saada joka kerta aikaan jäätävä innostus ja rohkeus kehittämiseen paitsi itselleni, myös laadukkaiden workshoppien kautta henkilökunnallemme."
Anna Rounaja
Toimitusjohtaja, Liikuntakeskus Hukka
Luettuani Impulssi -kirjan huomasin, että sen voimavaralähtöinen filosofia sopii täydellisesti minun ja edustamani palvelun arvomaailmaan.
Mielestäni se soveltuu hienosti elintapaohjaajan käsikirjaksi. Siihen on tiivistetty kaikki oleellinen, mikä (mielestäni) tulee ottaa huomioon asiakkaita kohdatessa ja ohjatessa.
Maija Laukniemi
Elintapaneuvonnan koordinaattori, Essote

Vastaamme yhteydenottoihin nopeasti.