Konsultointi ja konseptointi

Uutta nostetta liiketoimintaan konsepteja kohentamalla tai niitä luomalla

Konsultointi ja konseptointi

Hyvinvointipalvelumuotoilu on leipälajimme! Tuotteistamiamme hyvinvointipalveluja onkin myyty jo noin 20 miljoonan euron edestä. Asiakkaidemme menestys onkin meidän tärkein arvomme.

Impulssi Oy:n missio “Ihmiset ansaitsevat parempia hyvinvointipalveluja” kuvastaa sekä asiakkaidemme parempaa ansaintaa, että heidän asiakkaidensa ansaitsemia, vaikuttavampia sekä tuloksekkaampia hyvinvointipalveluja.

Autamme asiakkaitamme esimerkiksi rakentamalla toimivat valmennussisällöt ja -prosessit, poistamalla myynnin pullonkaulat tai kehittämällä asiakkaiden pysyvyyttä palvelujen parissa.

Lyhyesti, lupaamme parempia palveluja liikunta- ja hyvinvointialalle.

MIKSI IMPULSSI?

  • Olemme tuotteistamisen ja hyvinvointipalvelumuotoilun ammattilaisia.
  • Autamme yritystämme tuotteistamaan palvelunne vaikuttavammin ja kannattavammin.
  • Olemme tarvittaessa mukana myös liiketoimintanne strategiatyössä.
  • Voimme auttaa kaikissa tuotteistamisen eri vaiheissa: Ideoinnissa, suunnittelussa, toteutuksessa ja jälkihoidossa.Omaamme vahvat näytöt kannattavien hyvinvointipalvelutuotteiden muotoilusta!

Referenssi: case fitfarm

Jutta Larmin (Gustafsberg) perustama Fitfarm on maamme tunnetuin ja menestynein hyvinvointivalmennusyhtiö. Fitfarm on onnistunut saavuttamaan vahvan aseman tavallisten ihmisten ruokavalio- ja liikuntavalmennuksen saralla.

Fitfarmin tavoitteena on saavuttaa yhtä vankka asema myös vahvaan tieteellisen tutkimusnäyttöön perustuvan työhyvinvointivalmennuksen kohdalla.

Tämän tavoitteen tiimoilta käynnistimme yhteistyöhankkeen, jonka tavoitteena on nostaa suomalaisten yritysten suorituskyky ja tuottavuus, mutta myös työntekijöiden energisyys ja elinvoimaisuus uudelle tasolle.

Referenssi: case edutraining

Rakensimme Edutrainingille valmennustuotteiden palvelupolun, joka koostuu maistiaisluonteisesta kevytvalmennuksesta, vaikuttavasta ja arvokkaammasta intensiivivalmennuksesta sekä asiakaspitoa ja jatkuvuutta parantavasta ylläpitovalmennuksesta.

Niiden avulla Edutrainigin asiakastyytyväisyys ja -pysyvyys ovat olleet huippuluokkaa ja toiminimimuotoisen yrityksen liikevaihto kipusi 100 000 € vuosittaiselle tasolle.

Referenssi: case kärppäsali

Konsultoimme Oulun Kärppien liigajoukkuetta ja rakensimme yhdessä fysiikkavalmentaja Samppa Jaakolan kanssa kokonaisuuden, joka palvelee Euroopan eliittiin kuuluvan seurajoukkueen harjoittelua sekä peleihin valmistautumista parhaalla mahdollisella tavalla.

Laite- ja välinekokonaisuus toteutettiin yhdessä kumppaneidemme Amer Sportsin, Precorin ja Eleikon kanssa.

Ota yhteyttä