Sisällön tuotanto

Tuotamme asiakkaillemme tilauksesta hyvinvointiaiheisia sisältöjä blogien, mikro-oppimisvideoiden, jäsensivujen sekä hyvinvointisuunnitelmien muodossa

Sisällöntuotantoa sopimuksen mukaan

Sellaista yritystä tai toimialaa ei olekaan, joka ei hyötyisi kosketuspinnasta hyvinvointiin ja henkilöstönsä tukemiseen sen edistämisessä.

Tuotamme asiakkaillemme tilauksesta hyvinvointiaiheisia sisältöjä blogien, mikro-oppimisvideoiden, jäsensivujen sekä hyvinvointisuunnitelmien muodossa.

Alta löydät esimerkkejä toteuttamistamme sisällöntuotanto hankkeista. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yrityksellenne toimintaanne tukeva sisällöntuotantostrategia.

MIKSI IMPULSSI?

Sisällöntuotanto on oma taiteenlajinsa. Siihen voi joko budjetoida oman yrityksen henkilöstöresursseja tai ulkoistaa palvelun asiaan erikoistuneelle kumppanille. 

Tuottamiamme sisältöjä voit hyödyntää asiakastyytyväisyyden ja -kokemuksen parantamisessa, brändin ja imagon parantamisessa, uusien asiakkaiden hankinnassa sekä liiketoiminnan kannattavuuden parantamisessa.

Esimerkki jäsensivustosta: case omahukka

OmaHukka on Liikuntakeskus Hukan jäsenyyden digitaalinen lisäosa, joka Hukan jäsenille mahdollisuuden hyödyntää liikuntakeskuksen palveluja myös etänä ja saada myös enemmän irti keskuksen palveluista.

Esimerkki Mikro-oppimisvideoista

Kirjastostamme löytyy “whitelabel” videoita esimerkiksi unesta ja palautumisesta, ravinnosta, liikunnasta ja stressistä 10 videon seteissä jaettavaksi esimerkiksi yrityksen omaan sisäiseen kanavaan tai sopimuksen mukaan.

Videoihin voimme liittää kokonaisuuksia treenivinkkeineen ja ohjelmineen.

Esimerkki treenivideot tilauksesta

Toteutimme Kuntokeskus Liikulle viisi 13-18 minuutin kotitreeni kokonaisuutta avaimet käteen periaatteella. Liikku jakaa ohjelmat kotisivuillaan kaikille käytettäväksi rakentaen näin sekä asiakastyytyväisyyttä mutta myös hyödyntämällä materiaaleja markkinoinnissaan.

Tutustu videoihin Kuntokeskus Liikun kotisivuilta.

Ota yhteyttä