Impulssi ja Huippumoodi yhteistyöhön

Meillä on ilo kertoa, että Impulssi Valmennus Oy ja Huippumoodi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on molempien yhtiöiden liiketoiminnan kehittäminen yhteistyön tarjoamia synergioita hyödyntämällä. Impulssi saa kouluttaja- ja asiantuntijatiimiinsä rautaista osaamista psyykkisen valmennuksen, kestävyysharjoittelun sekä businessvalmennuksen aihealueista ja Huippumoodi asiantuntijatoimeksiantojen lisäksi tukea konseptoinnin, digimarkkinoinnin, myynnin sekä järjestelmäosaamisen aihealueista.

Lasse Seppänen, Huippumoodi Oy

Huippumoodin perustaja ja päävalmentaja Lasse Seppänen on kestävyysharjoitteluun sekä psyykkisen valmennukseen erikoistunut ammattivalmentaja. Hänen intohimonaan on jatkuva uudistuminen sekä oppiminen ja vahvuutenaan taito nähdä yksityiskohtien lisäksi myös kauas niiden ulkopuolelle. Lasse on ollut mukana eturivissä rakentamassa suomalaista personal training -alaa, vastaten useiden ammattilaisille suunnattujen koulutusohjelmien suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Lassen henkilökohtaisessa valmennuksessa on ollut jo yli 20 vuoden ajan liikunnan sekä yrityselämän huippu-urheilijoita, kuntoilijoita sekä muutospyörteessä eläviä työelämän sankareita.

Lasse on kirjoittanut 19 kirjaa, kiivennyt Afrikan korkeimmalla vuorella, läpäissyt kaksi triathlonin Ironman täysmatkaa, voittanut kuusi suomenmestaruutta ampumahiihdossa ja saanut jälki-istuntoa koulun liikuntatunnilta lintsaamisesta.

”Jokaisen yrittäjän ja yrityksen unelma on saada yhteistyökumppaniksi innovatiivinen, luotettava ja alaa uudistava kumppani. Impulssi on juuri sellainen. Omasta ja Huippumoodi Oy:n puolesta voin todeta, että on kunnia päästä mukaan muotoilemaan hyvinvoinnin tulevaisuutta yhdessä Impulssin ammattitaitoisen ja innovatiivisen tiimin kanssa.”


Lasse Seppänen, Huippumoodi Oy:n perustaja

”On upeaa saada Lasse mukaan tiimiimme. Yhteinen, noin 15 vuoden mittainen historiamme koulutusten sekä valmennusten toteuttamisesta ja kehittämisestä tarjoaa erinomaisen pohjan kestävälle sekä tuloksekkaalle yhteistyölle. Huippumoodin ja Lassen osaaminen tukevat mainiosti elintapavalmennusosaamistamme, joten yhteistyö vie meitä hyvän harppauksen verran visiomme mukaiseen suuntaan.

Koulutuksissamme olevat opiskelijat pääsevät nauttimaan Lassen rautaisesta osaamisesta jo tulevan kesän koulutusjaksoilla.”

Riku Aalto, Impulssi Valmennus Oy:n toimitusjohtaja

Ota Huippumoodi ja Lasse seurantaan:

Huippumoodi Oy
Huippumoodi.fi
Instagram

Lasse Seppänen LinkedIn
Lasse Seppänen Instagram

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa:

Tämän oppaan tarkoituksena on lisätä liikunta-alan ammattilaisten kiinnostusta terveysvalmennusosaamisesta sekä terveydenhoitoalan ammattilaisten mielenkiintoa liikunnan hyödyntämisestä lääkkeenä eri sairauksien ja tules-vaivojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.

Opas on suunnattu kaikille elintapavalmennuksesta kiinnostuneille, mutta ensisijaisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet liikunta- ja hyvinvointialalle kouluttautumisesta, oman ammattitaitonsa täydentämisestä elintapavalmennusosaamisella.

Impulssi webinaarit 

Viimeisin webinaari: Personal training 2.0

Ulkonäköön, kehonmuokkaukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen keskittyvät valmennuspalvelut vastaavat vain marginaaliseen osaan siitä kysynnästä, jota personal training ala juuri nyt kohtaa.

Personal training 2.0 luennolla käymme läpi personal trainerin työn vaatimuksia tänäpäivänä ja annamme vastauksia personal trainerin työhön ja työllistymiseen liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Lue lisää

Koulutukset

Ammatiksi personal trainer

Ovatko terveys ja hyvinvointi tärkeitä arvojasi? Koetko muiden ihmisten auttamisen sydämen asiaksesi? Nautitko liikunnasta ja aktiivisesta elämäntavasta? Haluaisitko tehdä mielekästä ja merkityksellistä työtä liikunnan,

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.