Nopea vastaus:

info@impulssi.fi

Whatsapp:

050 3024 324

Pihlajalinna Liikuntakeskukset tarjoavat Impulssi personal trainereille merkittävän työllistymisväylän

Pihlajalinna Liikuntakeskukset Oy ja Impulssi Valmennus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Impulssin elintapavalmennukseen erikoistavan personal trainer -koulutuksen käyneille henkilöille sujuvan työllistymisen Pihlajalinnan liikuntakeskuksiin.

”Pihlajalinna liikuntakeskusten työllistymisputki on merkittävä ja houkutteleva syy osallistua koulutuksiimme. On hienoa, että voimme olla Pihlajalinna liikuntakeskusten sekä muiden liikunta-alan yritysten kumppanina, auttamassa heitä uusien valmentajien rekrytoimisessa ja valmentajatiimin osaamisen kehittämisessä”, Impulssin toimitusjohtaja Riku Aalto avaa yhteistyön motiiveja.

Nykyiset personal trainer -koulutukset on tehty ensisijaisesti palvelemaan henkilöitä, jotka haluavat optimoida suorituskykyään sekä muokata kehoaan. Asiakaskunnassamme on kuitenkin paljon niitä, joille liikunta ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole kuulunut aiemmin jokapäiväiseen elämään. Impulssin elintapavalmennusosaamisen kehittämiseen tähtäävä personal trainer -koulutus ja sen tuottamat valmentajat palvelevat paremmin nykyajan tarpeita ja meidän aikuista asiakaskuntaamme”, Pihlajalinna liikuntakeskusten toimitusjohtaja Mikko Mustala kertoo.

>> Lue lisää Forever Pihlajalinnan mahdollisuuksista

Valmentajien kiinnostus asiakkaiden kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin tukemiseen on muutaman viime vuoden ollut nähtävissä niin rekrytoinneissa kuin myös meillä jo työskentelevien valmentajien keskuudessa. Kiinnostus terveyden sekä toimintakyvyn valmentamiseen sekä psyykkiseen puoleen nousevat usein siitä, että asiakkaalla on selkeä tarve saada valmennusta myös näille osa-alueille, ” kertoo Pihlajalinna liikuntakeskusten Yksilövalmennuksen toiminnan johtaja Elina Matilainen.

Yhä useampi valmentaja haluaa auttaa asiakkaita ymmärtämään miten elämän kokonaiskuormitus vaikuttaa nousujohteiseen ja tuloksekkaaseen harjoitteluun. Moni asiakas kaipaa tähän asiantuntijan, jonka kanssa räätälöidään liikunta tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Impulssi Personal trainer -koulutus koostuu 16 kouluttajavetoisesta lähiopetus- ja verkkoseminaaripäivästä sekä omatoimisesta opiskelusta verkko-oppimisympäristössä. Koulutus tarjoaa opiskelijalle vahvan pohjan terveyden sekä toimintakyvyn kehittämisestä, jonka jälkeen koulutuksessa keskitytään kunnon eri osa-aluiden ja suorituskyvyn kehittämiseen. 

>> Lue lisää Impulssi Personal trainer -koulutuksesta

Enää ei riitä, että personal trainer osaa valmentajaa perustervettä, valmiiksi motivoitunutta kuntoilijaa. Liikunta- ja terveysvelan yhä kasvaessa, on tärkeää, että personal trainerilla on riittävä osaaminen eri elintapasairauksien sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisystä ja kuntouttavasta harjoittelusta. Suorituskykyä voidaan kehittää ainoastaan hyvän terveyden ja toimintakyvyn päälle, sillä ainoa kehittyvä kuntoilija on terve kuntoilija”, Riku Aalto korostaa. 

Lisätietoja Impulssi Personal trainer -koulutuksesta sekä työllistymismahdollisuuksista Forever liikuntakeskuksissa:

Impulssi Valmennus Oy
Riku Aalto
0503494099
riku.aalto@impulssi.fi

Forever Liikuntakeskukset
Elina Matilainen
0408384437
elina.matilainen@foreverclub.fi
foreverclub.fi

Jaa:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää

Vastaamme yhteydenottoihin nopeasti.