Uusi koulutusohjelma – Motivaatiovalmentaja -koulutus

Motivaatiovalmentaja -koulutus on koulutusohjelma sinulle, joka haluat olla psykologisesti taitava valmentaja. Koulutus tarjoaa työkaluja ja varmuutta toimia tilanteissa, joissa asiakasta vaivaa motivaation puute, liian kovat odotukset kehittymisestä tai esimerkiksi pelko epäonnistumisesta.

Tervetuloa motivaation ja tavoitteiden maailmaan

Moni valmentaja mainitsee haluavansa tehdä itsensä tarpeettomaksi valmennuksen avulla. Se onnistuu kuitenkin vain, jos valmentaja osaa opettaa asiakkaalle itsensä johtamisen, motivoinnin sekä itsesäätelyn taitoja, joilla muutos saavutetaan ja tulokset ylläpidetään. Valmennus onkin parhaimmillaan luopumisprosessi, jossa valmentajan roolina on opettaa, tukea muutosta, tarjota selkänojaa ja itseluottamusta lainaksi asiakkaalle sekä astua hiljalleen syrjään asiakkaan oma-aloitteisuuden sekä osaamisen kasvaessa.

Impulssi Motivaatiovalmentaja -koulutuksessa opit ymmärtämään, miksi ihminen toimii omien tavoitteiden osalta ajoittain hyvin epäjohdonmukaisesti ja irrationaalisella tavalla, miksi sitoutuminen tavoitteisiin katoaa itsekurin loputtua ja miksi tärkeätkin tavoitteet voivat karata käsistä hyvän alun jälkeenkin.

Opit myös ymmärtämään käyttäytymisen taustalla olevia psykologisia tekijöitä ja hyödyntämään niitä toimivina muutostyökaluina. Kasvat myös entistä rohkeammaksi sekä taitavammaksi valmentajaksi haastavissakin asiakastilanteissa.

Motivaatiovalmentaja -koulutus

Tutustu lisää koulutuksen sisältöön: impulssi.fi/motivaatiovalmentaja

Itseluottamusta ja rohkeutta lainaksi saakka

Koulutus auttaa sinua myös ymmärtämään paremmin, kuinka mieli toimii ja kuinka onnistut vahvistamaan mielen taitoja, samalla tavoin kuin lihaksia salilla. Opit myös ymmärtämään, että sillä mitä sanot, ei ole niin paljon merkitystä kuin sillä, mitä asiakkaasi kuulee. Opit tunnistamaan, milloin oma toimintasi valmentajana on asiakkaasi kehityksen sekä muutoksen esteenä ja osaat toimia näissä tilanteissa oikein. Saat lisäksi varmuutta toimia aiemmin turhauttavalta tuntuvissa tilanteissa, kuten sitoutumis- ja motivaatiohaasteiden kanssa. Opit myös lisäämään asiakkaasi itseluottamusta sekä auttamaan asiakastasi myös silloin, kun hänen motivaationsa on nollissa.

Opi valmentamaan kehon lisäksi myös mieltä

Impulssi Motivaatiovalmentaja -koulutus on suunnattu sinulle, joka et haluat valmentaa vain kehoa, vaan myös mieltä. Haluat tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, lisätä hänen itseluottamustaan, sisäistä motivaatiotaan sekä syitä suositella sinua valmentajana kaikille ystävilleen. Asiakkaasi saa valmennuksessasi jatkossa enemmän sitä mitä tarvitsee, ei pelkästään sitä, mitä haluaa. Ja sinä olet valmis ottamaan asiakkaaksesi myös sellaisia henkilöitä, joita et ole ehkä aiemmin osannut tai uskaltanut palvella.

Kuka hyötyy tästä koulutuksesta?

Motivaatiovalmentaja -koulutus on suunnattu personal trainereille, elintapaneuvojille, valmentajille, liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille, life coacheille ja innokkaille itsensä kehittäjille. Saat koulutuksesta kattavasti lisää työkaluja vuorovaikutukseen ja asiakkaan kanssa toimimiseen. Tärkeintä on, että Sinulla on palava halu oppia uutta ja saada konkreettisia keinoja tuloksekkaaseen motivoimiseen.

Mitä Motivaatiovalmentaja -koulutus pitää sisällään?

Motivaatiovalmentaja -koulutuspäivät ovat käytännönläheisiä ja niissä keskitytään konkreettiseen valmennustyöhön pelkän luennoinnin sijaan. Koulutuspäivissä opit hyödyntämään Motivaatiovalmentajan materiaalia ja viemään sen sujuvasti käytäntöön asiakastyössä. Koulutuspäivät etenevät loogisesti ja niiden pääteemat ovat seuraavat:

  1. Motivaatiovalmentamisen perusteet ja itsetuntemus
  2. Arvot ja tavoitteet motivaation lähteenä
  3. Psykologisten esteiden kohtaaminen ja niiden kanssa työskentely
  4. Itsemyötätunnon sekä tunnetaitojen vahvistaminen
  5. Itseluottamuksen ja aikaansaamisen vahvistaminen
  6. Läsnäolotaitojen vahvistaminen

Hanki musta vyö mielen taidoissa

Motivaatiovalmentaja -koulutuksen kouluttajana toimii kestävyysharjoitteluun sekä psyykkisen valmennukseen erikoistunut ammattivalmentaja Lasse Seppänen, joka on psyykkisen valmennuksen kouluttaja, kognitiivinen lyhytterapeutti sekä tietokirjailija. Lassen intohimona on jatkuva uudistuminen sekä oppiminen ja vahvuutena taito nähdä yksityiskohtien lisäksi kauas niiden ulkopuolelle.

Lasse on ollut eturivissä rakentamassa suomalaista personal training -alaa, vastaten useiden ammattilaisille suunnattujen koulutusohjelmien suunnittelusta sekä toteutuksesta. Hänen henkilökohtaisessa valmennuksessaan on ollut jo yli 20 vuoden aikana niin liikunnan kuin yrityselämänkin huippu-urheilijoita, kuntoilijoita sekä muutospyörteessä eläviä työelämän sankareita. Lasse haluaa painottaa sitä, että koulutuksen myötä sinusta ei tule terapeuttia, mutta Sinusta tulee mielen taidoilla varustettu huippuvalmentaja, jolla on takuulla toimivimmat työskentelymallit oman sekä asiakkaidensa motivaation ja kehittymisen tukemiseen.

Motivaatiovalmentaja -koulutus

Tutustu lisää koulutuksen sisältöön: impulssi.fi/motivaatiovalmentaja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa:

Tämän oppaan tarkoituksena on lisätä liikunta-alan ammattilaisten kiinnostusta terveysvalmennusosaamisesta sekä terveydenhoitoalan ammattilaisten mielenkiintoa liikunnan hyödyntämisestä lääkkeenä eri sairauksien ja tules-vaivojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.

Opas on suunnattu kaikille elintapavalmennuksesta kiinnostuneille, mutta ensisijaisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet liikunta- ja hyvinvointialalle kouluttautumisesta, oman ammattitaitonsa täydentämisestä elintapavalmennusosaamisella.

Impulssi webinaarit 

Viimeisin webinaari: Personal training 2.0

Ulkonäköön, kehonmuokkaukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen keskittyvät valmennuspalvelut vastaavat vain marginaaliseen osaan siitä kysynnästä, jota personal training ala juuri nyt kohtaa.

Personal training 2.0 luennolla käymme läpi personal trainerin työn vaatimuksia tänäpäivänä ja annamme vastauksia personal trainerin työhön ja työllistymiseen liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Lue lisää

Koulutukset

Ammatiksi personal trainer

Ovatko terveys ja hyvinvointi tärkeitä arvojasi? Koetko muiden ihmisten auttamisen sydämen asiaksesi? Nautitko liikunnasta ja aktiivisesta elämäntavasta? Haluaisitko tehdä mielekästä ja merkityksellistä työtä liikunnan,

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.