Uusia Impulssi Personal trainereita kentälle

Toinen neljästä meneillään olevista elintapavalmennuspainotteisesta personal trainer-koulutuksestamme huipentui viime viikonloppuna lisenssikoejaksoon. Reilun puolen vuoden mittaisen koulutuspolun jälkeen on hyvä pysähtyä hetkeksi pienen oman pohdinnan äärelle. Tässäpä tiivis ”välitilinpäätös” koulutuksemme liittyvistä havainnoista.

Vaikka olin jo kuvitellut koulutustoiminnan olevan kohdallani taaksejäänyttä elämää, syntyi päätös koulutuskentälle palaamisesta asiakkaiden sekä kentän luomasta positiivisesta paineesta. Personal trainer-koulutusten painottuminen yhä voimakkaammin suorituskykyään optimoivien ja kehonmuokkaustavoitteisten asiakkaiden valmentamiseen herätti samanaikaisesti mielessäni syvää huolta ja selkeän markkinaraon terveys- ja toimintakykylähtöisen, nykyelämän sekä työnantajien tarpeisiin räätälöidyn, koulutusohjelman kehittämiselle. Käärimme siis hihat ja ryhdyimme toimeen.

Minulle koulutuskentälle paluu tarkoitti jo kolmatta kertaa ”saman aiheen” äärelle palaamista. Vaikka se äkkiseltään tuntui paikallaan polkemiselta ja saman asian kertaamiselta, koin tarkemmin asiaa mietittyäni paluun huikeaksi haasteeksi, mahdollisuudeksi muotoilla koko hyvinvointivalmennuskenttää uudelleen. Paremman stressitasapainon sekä voimavarojen säätelytaitojen opettaminen asiakkaille tuntui niin merkitykselliseltä haasteelta, että päätöksen tekeminen paluusta oli helppoa perustella paitsi itselleni, myös tukijoukoilleni.   

Tänä viikonloppuna valmistui parikymmentä uutta elintapavalmennukseen erikoistunutta Impulssi Personal traineria, jotka ovat sisäistäneet hienosti valmentajuuden syvimmämmän olemuksen. Siis sen, että tärkeintä ei ole se, mitä valmentaja tietää, vaan se, mitä valmennettava oppii ja omaksuu. Tehotreenien vetämisen sijaan, oleellisinta onkin opettaa asiakkaalleen keinoja oman kokonaiskuormituksen hallintaan ja voimavarojen hallittuun säätelemiseen. Valmentamalla asiakkaansa oman hyvinvointinsa parhaaksi asiantuntijaksi sekä tekemällä itsestään tarpeettoman, on valmentaja osoittanut todellisen arvonsa. Tällaisia, voimavaralähtöisen valmennuksen, ammattilaisia meiltä valmistuu 💎.

Onneksi olkoon valmistuneille!

Huom! Jos personal trainer -ala tai personal traineriksi opiskeleminen kiinnostavat, niin tervetuloa tutustumaan meihin esimerkiksi webinaaritallenteidemme muodossa. Löydät heti käyttöösi paljon materiaalia, luomalla ilmaiset tunnukset oppimisympäristöömme.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa:

Tämän oppaan tarkoituksena on lisätä liikunta-alan ammattilaisten kiinnostusta terveysvalmennusosaamisesta sekä terveydenhoitoalan ammattilaisten mielenkiintoa liikunnan hyödyntämisestä lääkkeenä eri sairauksien ja tules-vaivojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.

Opas on suunnattu kaikille elintapavalmennuksesta kiinnostuneille, mutta ensisijaisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet liikunta- ja hyvinvointialalle kouluttautumisesta, oman ammattitaitonsa täydentämisestä elintapavalmennusosaamisella.

Impulssi webinaarit 

Viimeisin webinaari: Personal training 2.0

Ulkonäköön, kehonmuokkaukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen keskittyvät valmennuspalvelut vastaavat vain marginaaliseen osaan siitä kysynnästä, jota personal training ala juuri nyt kohtaa.

Personal training 2.0 luennolla käymme läpi personal trainerin työn vaatimuksia tänäpäivänä ja annamme vastauksia personal trainerin työhön ja työllistymiseen liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Lue lisää

Koulutukset

Uusi koulutusohjelma: Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus

Impulssin Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksen nimi kertoo jo koulutuksen sisällöstä. Syy ravitsemuspsykologian painottamiselle koulutuksessa on se, että ravitsemusmuutos lähtee aina liikkeelle korvien välistä. Ilman muutosta

Koulutukset

Uusi koulutusohjelma – Motivaatiovalmentaja -koulutus

Motivaatiovalmentaja -koulutus on koulutusohjelma sinulle, joka haluat olla psykologisesti taitava valmentaja. Koulutus tarjoaa työkaluja ja varmuutta toimia tilanteissa, joissa asiakasta vaivaa motivaation puute, liian

Hyvinvointi

Jäykkä vai joustava treeniohjelma?

Impulssi Impulssin Personal trainer-koulutuksen harjoittelun ohjelmoinnin jaksolla käsitellään muun muassa sitä, kuinka harjoittelusta saadaan monipuolista, kehittävää ja sopivan nousujohteista. Koska elämä ei aina ole

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.