Referenssi: Mikrotreenit Essoten elintapaohjauksen työkaluna

Essote (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä) on yksi ensimmäisistä Mikrotreenit sovelluksen organisaatioasiakkaista, jossa Mikrotreenit on valjastettu osaksi olemassa olevaa palvelupolkua. Julkaisemme ohessa Essoten Elintapaohjauksen koordinaattorin Maija Laukniemen palautteen yhteistyöstä Impulssin ja Mikrotreenien parissa.

Luettuani Impulssi -kirjan huomasin, että sen voimavaralähtöinen filosofia sopii täydellisesti minun ja edustamani palvelun arvomaailmaan.  Hankimme kirjaa useita kappaleita meidän ohjaajien käyttöön, koska mielestäni se soveltuu hienosti elintapaohjaajan käsikirjaksi. Siihen on tiivistetty kaikki oleellinen, mikä tulee ottaa huomioon asiakkaita kohdatessa ja ohjatessa. 

Yhteistyömme Rikun kanssa on ollut alusta saakka luontevaa ja todella innostavaa. Kyky kiteyttää asioita ja luoda uutta ovat Rikun ehdottomia valttikortteja. Yhteinen missiomme on kansanterveyden parantaminen. 

Päätimme hankkia Mikrotreenit -sovelluksen Essoten elintapaohjauksen käyttöön, koska testikäytön aikana vakuutuimme siitä, että tämä sovellus sopii täydellisesti meidän palvelumalliin arvokkaana lisänä. Teemme tiivistä yhteistyötä Impulssi Valmennus Oy:n kanssa, jotta meille räätälöity sovellusversio soveltuisi mahdollisimman hyvin omalle asiakaskunnallemme. 

Meille yksi tärkeimmistä asioista, joihin haluamme asiakkaidemme kiinnittävän huomiota, on nimenomaan omien voimavarojen tunnistaminen ja niiden sopeuttaminen käytännön toimintaan.  Mikrotreenit sopivat tähän saumaan erittäin hyvin.

Viisi tähteä ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !

Maija Laukniemi
Elintapaohjauksen koordinaattori
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue lisää