Sepäs oli taas vuosi

Sepäs oli taas vuosi. Viideskymmenes sellainen minun kohdallani. Päällimmäisenä päättyvästä vuodesta mieleeni jäävät keskimmäisen, ihanan tyttäremme Oonan ”lentäminen pesästä” ja muuttaminen omillensa sekä Eetun viimeinen, tiivistahtinen ja varsin onnistunut kisakausi voimanoston juniorisarjoissa (SMx2, PM, EM ja MM-kisat).

Näin jälkeenpäin hauskana kokemuksena mieleen jäi myös isoveljeni Pirkan parina osallistuminen ”matalan kynnyksen” crossfit -kilpailuihin (Itäkairan Pätsi). Vajaan neljän kilometrin juokseminen 9 kg:n painoliivin kanssa ja 81 etuheilauksen sekä 81 maljakyykyn runttaaminen 32 kilon kahvakuulalla oli mielestäni pareittainkin suhteellisen kaukana matalasta kynnyksestä, etenkin kun kyseessä oli vain yksi osakilpailu päivän neljästä kisalajista 😀 . 

Työkuvioiden osalta päättynyt vuosi oli mukavan vaiherikas. Palkkasin Impulssiin aisaparikseni Karjaluodon Teemun, joka on ollut jo vuosia niin vasen kuin oikeakin käteni aikaisemmissa yhtiöissäni. Teemu onkin se henkilö, joka puhaltaa ideani sekä sisältöni henkiin järjestelmä- ja digimarkkinointiosaamisensa ansiosta. Todellinen mahdollistaja siis ja aikamoinen fakiiri mielenhallintataitojensa osalta.

Starttasimme Impulssissa vuoden 2021 kovalla draivilla, tavoitteenamme puolen miljoonan/ 50 %:n liikevaihto- ja tulostahti, mutta päätimme kuitenkin vahvan alun jälkeen vetää hieman käsijarrua, kirkastaa strategiaamme sekä panostaa skaalautuvien tuotteidemme ja tulevien vuosien valmisteluun. Vuoden aikana valmistuikin kaksi omaa puhelinsovellusta, yksi uusi kirja ja kustannussopimus seuraavasta sekä jäätävä määrä video- ja tekstimuotoisia sisältöjä, niin omiin kuin asiakasyritystenkin tarpeisiin.

Saimme myös yrityshautomopaikan Jyväskylän Yritystehtaalta, joka edellytti firmamme osoitteen muuttamista Oulusta Jyväskylään. Pääsimme hautomoraadin lisäksi pitchaamaan yritystämme Business Rally -tapahtumassa noin 80:lle liikunta- ja terveysalan sijoittajalle, rahoittajalle sekä vaikuttajalle sekä useammalle, toiminnastamme kiinnostuneelle yrityspuolen kumppanikandidaatille. Ties vaikka niistä poikisi jotain mielenkiintoista kerrottavaa ensi vuoden tarinassamme?

Vuoden vaihde on luopumisen ja uuden alun aikaa. Vaikka exitistä sekä Trainer4Youn omistuksesta luopumisesta tulee täyteen jo 3 vuotta, olen silti tehnyt joitain kehityshankkeita alihankintasuhteisesti ja muutamia koulutusviikonloppujakin taannoin perustamalleni yhtiölle. Vuoden vaiheessa tämä aikakausi jää kuitenkin viimeistäkin häntää myöten historiaan. Joskus tulevaisuudessa varmasti muistelen noita aikoja lämmöllä kiikkustuolissa, oranssit villasukat jaloissani 😊 .

Lämmin kiitos omalle perheelle, Impulssi -tiimille, parhaista parhaimmille kumppaneille sekä asiakkaille sekä elämälle kuluneesta vuodesta. Vaikka tälläkään kertaa kaikki ei mennyt niin kuin elokuvissa, on vuosi 2021 ollut kuitenkin plus-miinustilastonkin valossa selkeästi voitettu erä ja onnistunut vuosi.

Lämpimin Jouluntoivotuksin, rutistuksin ja punnerruksin,

Riku 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa:

Riku Aalto

Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla. Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Riku Aalto

Riku Aalto

Riku on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla, työhyvinvointivalmentajakoulutuksella sekä ravinto-, voima- ja psyykkinen valmentaja –opinnoilla. Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Tämän oppaan tarkoituksena on lisätä liikunta-alan ammattilaisten kiinnostusta terveysvalmennusosaamisesta sekä terveydenhoitoalan ammattilaisten mielenkiintoa liikunnan hyödyntämisestä lääkkeenä eri sairauksien ja tules-vaivojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.

Opas on suunnattu kaikille elintapavalmennuksesta kiinnostuneille, mutta ensisijaisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet liikunta- ja hyvinvointialalle kouluttautumisesta, oman ammattitaitonsa täydentämisestä elintapavalmennusosaamisella.

Impulssi webinaarit 

Viimeisin webinaari: Personal training 2.0

Ulkonäköön, kehonmuokkaukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen keskittyvät valmennuspalvelut vastaavat vain marginaaliseen osaan siitä kysynnästä, jota personal training ala juuri nyt kohtaa.

Personal training 2.0 luennolla käymme läpi personal trainerin työn vaatimuksia tänäpäivänä ja annamme vastauksia personal trainerin työhön ja työllistymiseen liittyviin kysymyksiin.

Tervetuloa oppimaan personal training alan mahdollisuuksista!

Lue lisää

Tulossa

Julkaisemme Impulssi Valmentajayhteisön pian. Jättämällä yhteystietosi saat kutsun ensimmäisen joukossa ja pääset osallistumaan mm. Valmentajakahveille.