Toinen erä – uusi yritys

Perustaessani 15 vuotta sitten Trainer4Youta olivat yrityksen visio, missio, arvot, strategia ja tarkoitus jokseenkin kirkkaat. Eivätkä ne ole matkan varrella juuri muuttuneet. Halu vaikuttaa positiivisesti ihmisten hyvinvointiin ja elämänlaatuun sekä kouluttaa ammattilaisia unelmaduuniin liikunnan, hyvinvoinnin ja personal trainingin pariin, antoivat tarkoituksen ja suunnan 15 vuoden seikkailulle.  Ehkä tärkeimpänä asiana tuolta ajalta pidän sitä, että minlla oli syy herätä yli 5000:een aamuun innokkaana, toimeliaana ja tietoisena siitä, mihin energiani tulen käyttämään.

Niin kuin yrittäjyys aina, myös Trainer4Youn tarina on sisältänyt ylä- ja alamäkiä. Olisikin kornia väittää, etten vaihtaisi päivääkään pois, mutta oppimiskokemuksista en hevillä luopuisi. Niiden arvo voittaa takuulla kalleimmankin MBA –tutkinnon oppisisällön.

Training Forum 2016

Parasta Trainer4Youssa ovat ehdottomasti olleet ihmiset. Se, että 15 vuoden vuoristoratareissun jälkeen samassa vaunussa istuvat hymyssä suin vielä alkuperäisetkin osakkaat, ensimmäiset työntekijät ja kouluttajat, kertoo kaiken tarvittavan sitoutuneisuudesta, luottamuksesta ja keskinäisestä arvostuksesta. Minun tarinastani tuli teidän ansiostanne meidän tarinamme. Kiitos siitä teistä jokaiselle mukana olleelle!

Trainer4You kasvoi vuosien saatossa yhdeksi Euroopan suurimmista personal training –asiantuntijayritykseksi ja hyvinvointialan koulutusfirmaksi. Yrityksen kasvun myötä oma fiilikseni tuntui yhä vain riittämättömämmältä. Halusinkin löytää yhtiölle uuden isännän, jolla olisi leveämmät hartiat tarinan, kasvun ja kehityksen jatkamiseksi, sillä omat resurssini tuntuivat loppuvan todellisen kasvuharppauksen ottamiseksi.

Kun vuonna 2019 Trainer4Youlle löytyi uusi isäntä Erimover Oysta, tunsin samanaikaisesti syvää kiitollisuutta ja musertavaa haikeutta luopumista kohtaan. Luulin yrityskaupan johtavan siihen, että villi luonteeni rauhoittuu ja asetun aloilleni. Yrittäjyys kaikkine vaiheineen ja tunneskaalan äärikokemuksineen oli nimittäin ollut sitä itseään: Elämää, joka oli tuntunut elämältä, ihan jokaisessa solussa.

Uusi yritys

Toisin kuitenkin kävi. Levottomuuteni lisääntyi siinä määrin nopeasti, etten nähnyt muita vaihtoehtoja, kuin aloittaa uuden luomisen yrittäjän roolissa. Jatkan edelleen pienosakkaan roolissa Trainer4Youn tarinassa ja tarjoan perustamilleni yrityksille osaamistani alihankintasuhteisesti, mutta olen jälleen kerran lähtötelineissä.

Tunnenkin samanaikaisesti kihelmöivää jännitystä kehossani, itseluottamuksen ja nöyryyden paritanssia ajatuksissani, näyttämisen ja kilvoittelun halua haaveissani sekä täysipainoista tunnetta siitä, että olen yrittäjänä joka solullani elossa. Toinen erä ja uusi yritys on nyt polkaistu käyntiin Impulssi Valmennus Oy:n muodossa – ja olen sataprosenttisen valmis!

Lupaan sinulle innostavia impulsseja, ajattelun aminohappoja ja uusia ärsykkeitä, joilla saat lisää potkua niin liiketoimintaasi kuin hyvinvointiisikin.  

Rutistuksin, Riku

1 ajatus aiheesta “Toinen erä – uusi yritys”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *